Bella Thorne en haar vriendin in bikini

Bella Thorne en haar vriendin in bikini

De actrice ziet er weer heerlijk zomers uit.

Actrice en celeb Bella Thorne trakteert haar fans maar weer eens op een flinke dosis bikini-foto's op Instagram. En dit doet ze vooral omdat ze het flink naar haar zin heeft in Cuba.

Thorne ken je mogelijk uit films als The Babysitter: Killer Queen en Chick Fight die allebei verleden jaar debuteerden. De eerste op Netflix en de andere vermoedelijk ergens in de online grabbelbak. Komend jaar kun je de films Masquerade, Time Is Up, Measure of Revenge, Habit, The Uncanny, The Friendship Game, Salem State en Exo van Bella verwachten.

Lekker in Cuba
"Cubana biiiiit C h hier. Miamiiii mijn geboortestad ik mis je!! Welk outfit is jouw favoriet ?? Zoom ook in op die nagels 🔥🔥🔥," aldus het woordenwonder Bella op Instagram bij foto's in Cuba-bikini en nog wat andere outfits. Ook zien we haar vriendin Malú in een vergelijkbare bikini.


Zien hoe de 23 jarige Bella Thorne eruit zit in haar bikini's? Check dan hier de foto's op haar Instagram-pagina.


Meer Instagram-foto's!
Overigens plaatsten we de afgelopen dagen meer onthullende foto's van celebs. Check Rita Ora in bikini lekker op het strand Kim Kardashian in bikini met een enorme inkijk, Amber Heard verkleed als een wel heel verleidelijk konijntje en Kate Beckinsale in een onthullende bikini.

NieuwsFilm

meest populair