Kate Beckinsale in onthullende bikini op Insta-foto

Kate Beckinsale in onthullende bikini op Insta-foto

De mooie brunette blikt even terug.

Actrice Kate Beckinsale was jarenlang een van de grootste namen in Hollywood. Ze speelde in zeer grote titels. Zo was ze het gezicht van de vele Underworld-films en ze was te zien in succesvolle films als Pearl Harbor, The Aviator en Total Recall.

De laatste jaren is de actrice steeds meer een celeb dan een actrice. Haar laatste optreden had de actrice in 2019 in de Britse tv-serie The Widow die klaarblijkelijk niet is verlengd met een tweede seizoen.

Nu staan er drie nieuwe titels op de IMDb. Ze moet binnenkort namelijk te zien zijn in de tv-serie Guilty Party en daarna in de stevige actiefilm Jolt met ook bekende namen als Stanley Tucci, Jai Courtney en Bobby Cannavale. Daarna moet de komedie El Tonto verschijnen, geregisseerd door Charlie Day.

Hot op Instagram
Voor wie wel eens op de Instagram-pagina van Kate gluurt, weet dat ze zo af en toe wat vreemdig uit de hoek komt. Ze is al jaren dol op haar huisdieren en die krijgen heel wat rare pakjes aan. Spiek zelf maar eens. Nu heeft ze een wat opvallendere foto van zichzelf geplaatst. Geen straf voor de fans toch?


Wil je de 47 jarige brunette Kate Beckinsale in haar bikini zien? Bekijk de beelden dan nu op haar Instagram-pagina.

Check ook de recente opvallende foto van de grappige Alexandra Daddario met haar broek op haar enkels , Yolanthe Cabau in het zwembad en Sylvie Meis in minuscule bikini.

NieuwsFilm

meest populair