Officiële titel van 'Army of the Dead' prequel is ook al onthuld

Veel zombiegeweld de komende tijd...

Het was al bekend dat Zack Snyder's langverwachte Army Of The Dead een volgend deel zou gaan krijgen op Netflix. De streamingdienst bestelde de film nog voor de release van het origineel. Nu heeft Snyder tevens de titel laten vallen.

Deze luidt Army Of Thieves en wordt een voorloper. Sommige castleden zullen weer terugkeren voor de prequel en hoofdrolspeler Matthias Schweighöfer zal regisseren met Snyder als producent.

Army Of Thieves zal dus enkele van dezelfde personages volgen, voorafgaand aan hun gevaarlijke overval in de woestijn van Nevada. Het verhaal speelt zich dan ook af tijdens de vroege dagen van de virale uitbraak welke leidt tot de zombie-apocalyps.

Ludwig Dieter
Netflix heeft overduidelijk vertrouwen in de potentiële franchise, aangezien er verder een animatieserie in de maak is, waarvan details schaars zijn.

Army Of Thieves zal sterk concentreren op het achtergrondverhaal van Schweighöfers karakter Ludwig Dieter. De focus komt te liggen op hoe hij verliefd werd op krakende kluizen en hoe de kluis in Army Of The Dead belangrijk wordt voor hem.

NieuwsFilm

meest populair