Nieuwe Captain America hint op terugkeer Chris Evans in 'The Falcon and the Winter Soldier'

Wyatt Russell onthult of hij Chris Evans weleens ontmoet heeft.

Fans haten de nieuwe Captain America in The Falcon and the Winter Soldier enorm. En dat betekent dat acteur Wyatt Russell goed werk heeft verricht. Maar komt hij ook nog oog in oog te staan met Chris Evans' Steve Rogers, de originele Captain America?

Wie weet. Een interview met Wyatt Russell (ja, de zoon van) op BBC Radio 1 doet sommige Marvel-fans vermoeden dat de originele Captain America ook nog opduikt in de serie, die exclusief op Disney+ te zien is.

Op de vraag of hij Chris Evans ooit ontmoet heeft, gaf hij namelijk een opvallend antwoord.

"Of ik Chris Evans ooit ontmoet heb? Ik denk van wel. Niet dat ik zijn hand heb geschud, maar ik ben hem vast weleens ergens tegengekomen en heb toen vast oogcontact met hem gemaakt", begint Russell.

"Maar dat maakt me eigenlijk meer een stalker dan iemand die hem echt heeft ontmoet. Maar ik denk dat je tot het einde van de serie moet wachten, want ik weet zeker dat iedereen daardoor verbaasd zal zijn".

Vooral die laatste zin lijkt een duidelijke hint dat Evans een cameo in de serie heeft in een van de twee afleveringen die nog op het programma staan.



NieuwsFilm

meest populair