Actrice Kate Beckinsale heeft wel heel aparte namen voor haar intieme zone

Actrice Kate Beckinsale heeft wel heel aparte namen voor haar intieme zone

Beckinsale blijkt wel een heel grote fan van The Beatles...

Je zou het niet meteen zeggen als je de prachtige actrice Kate Beckinsale zou zien, maar de Britse dame bevat een gigantische dosis humor, sarcasme en ironie. Waar ze in de Underworld-films juist koel, afstandelijk en serieus is, laat Beckinsale op sociale media haar ware, hilarische gezicht zien.

Easter Treats
Toch krijgt ook Beckinsale vaak te maken met stalkers en vervelende artikelen. Recent verscheen er eentje over de actrice, waarop ze toch eventjes wilde reageren. En als Beckinsale ergens op reageert, dan doet ze het ook écht goed...

De titel van het artikel is (vertaald) "Kate Beckinsale sport in klein roze broekje en witte sport-bh, terwijl haar kat likt aan haar 'Paas traktatie'". Beckinsale vond dat er met de woordkeuze van 'Paas traktatie' (in het Engels 'Easter Treats') toch wel heel erg sterk gewezen werd naar haar intieme zone. En daar was ze echt helemaal niet blij mee.



Paul McCartney
Ze antwoordt daarom in de bovenstaande Instagram post doodserieus dat ze haar intieme zone toch echt zelden 'Paas traktatie' noemt. Ze prefereert de namen 'Sir Paul McCartney' of 'You Little blighter' (Nederlands vertaald naar 'jij kleine nietsnut').

Ook geeft ze nog even een sarcastische sneer dat het altijd hartverwarmend is als er gesuggereerd wordt dat ze een seksuele relatie heeft met een dier. Op Instagram laten beroemde sterren, zoals Jamie Foxx en Melanie Griffith in reacties hun waardering blijken voor deze grappig én harde reactie van Beckinsale.

De les blijkt maar weer: whatever you do, don't piss off Kate Beckinsale!

NieuwsFilm

meest populair