3 dikke aanraders op Amazon Prime Video die je nu kunt kijken

3 dikke aanraders op Amazon Prime Video die je nu kunt kijken

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst!

Amazon Prime Video heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Gemini Man (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ang Lee | Cast: Will Smith, Clive Owen, Mary Elizabeth Winstead, e.a.
De succesvolle huurmoordenaar Henry Brogan krijgt last van zijn geweten en wil daarom stoppen met zijn werk. Hij bezit echter over een hoop gevoelige informatie en daarom komt hij op de dodenlijst van zijn oude overheidsbaas Clay Verris te staan. Verris stuurt een ultiem wapen op Brogan af om hem uit te schakelen: een jongere versie van zichzelf.

Dreamgirls (2006)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bill Condon | Cast: Jennifer Hudson, Beyoncé Knowles, Anika Noni Rose, e.a.
Effie White, Deena Jones en Lorrell Robinson - drie vriendinnen uit Chicago - vormen samen het zangtrio The Dreamettes. Ze reizen naar New York om mee te doen aan een talentenjacht. Ondanks dat ze die niet weten te winnen, trekken ze de aandacht van een ambitieuze manager. Ze krijgen het aanbod om als achtergrondkoortje voor een populaire soulzanger op te treden. Dat gaat aanvankelijk goed, totdat het drietal uit elkaar gedreven wordt.

Joker (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Todd Phillips | Cast: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, e.a.
Komediant Arthur Fleck uit Gotham, die lijdt aan een bijzonder lachsyndroom, draait volledig door wanneer hij keer op keer wordt verstoten door de maatschappij en alle hoop is verloren. Hij slaat aan het moorden om wraak te nemen op zijn kwelgeesten. Al snel verandert Gotham in een grote chaos door de als clown geschminkte Fleck.


Over Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

NieuwsFilm

meest populair