Ex klaagt zoon Tom Hanks aan voor een smak geld: "Dreigde met moord en zelfmoord"

Een heftige zaak tegen Chet Hanks.

Chet Hanks, de zoon van Tom Hanks, is door zijn ex-vriendin Kiana Parker aangeklaagd voor onder meer vermeend agressief gedrag. Ze eist een schadevergoeding van een miljoen van hem. Vorige maand wist Kiana ook al een tijdelijk gebiedsverbod tegen Hanks bij de rechter te regelen.

Chet zou Kiana meermaals hebben bedreigd en haar zowel fysiek als emotioneel hebben mishandeld. Ook heeft hij zich volgens Kiana schuldig gemaakt aan racistische uitingen.

In december zou Chet bijvoorbeeld gedreigd hebben om zowel Kiana als zichzelf van het leven te beroven met een vuurwapen. Dat zou hij hebben gedaan in het bijzijn van haar kinderen.

Daarop stapte Kiana - uit angst voor haar leven - naar de rechter. Chet kreeg een contactverbod opgelegd en mag sindsdien geen wapens meer in bezit hebben.

Deze nieuwe zaak is in feite een voortzetting van de oude. Kiana eist nu een schadevergoeding van een miljoen dollar voor al het emotionele leed wat Chet volgens haar heeft veroorzaakt.

Begin maart klaagde Chet Kiana zelf overigens aan voor mishandeling en diefstal. Kiana zou geld en goederen van hem hebben ontvreemd met een totaalwaarde van zo'n 20.000 dollar. Ook zou zij hem hebben aangevallen met een mes.

Chet noemde zichzelf eerder al het "zwarte schaap" van de familie Hanks, omdat hij niet echt past in het brave, idealistische beeld wat rond de Hollywoodfamilie heerst. Dat bewees hij onlangs onder meer met deze opvallende video.

NieuwsFilm

meest populair