Gerucht: Hugh Jackman nog één keer terug als Wolverine

Gerucht: Hugh Jackman nog één keer terug als Wolverine

Marvel Studios zou Hugh Jackman nog een keertje terug willen laten keren in een cameo.

Gisteren was er ineens het verhaal dat Marvel Studios werkt aan een televisieserie rond Wolverine. Die moet het oorsprongsverhaal van het personage vertellen. Vandaag is er het gerucht dat Hugh Jackman even terugkeert in het MCU.

Eerder hoorden we al dat Marvel wilde kijken naar de geschiedenis van Logan, en dat via een anthologieserie die meerdere momenten in zijn leven bestudeert. De topfavoriet voor de rol zou Taron Egerton zijn, maar die heeft het te druk met andere projecten. Om die reden zou Marvel uit zijn gekomen bij de nummer twee, Karl Urban. Maar voordat hij het overneemt, zou Jackman nog even terugkeren.

Het filmdebuut
Waar Marvel Studios er dus voor gekozen zou hebben om Wolverine een debuut op Disney+ te gunnen, zodat het personage langzaam zijn wortels kan laten groeien in het Marvel Cinematic Universe, gaat nu ook het verhaal dat het personage heel kort gespeeld wordt door Jackman.

Mikey Sutton beweert te weten in welke films dat het geval zal zijn. Hij zegt dat Marvel kijkt naar een vierde Deadpool-film, of een Secret Wars-project. Dat zijn allebei films met links met het multiversum, waardoor dat goed mogelijk is.

Heel groot zou die rol dan niet zijn, zodat de acteur niet weer helemaal in vorm hoeft te komen voor de rol van Logan. Daar had hij immers steeds meer moeite mee, en daarin lag ook voor een deel de reden voor Jackman om te stoppen met de rol.

NieuwsFilm

meest populair