Algemeen

Gerucht: Marvel Studios maakt 'Wolverine'-serie voor Disney+ met deze acteur

Het verhaal is dat Karl Urban de rol krijgt.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Ineens gaan er nieuwe geruchten rond over de rol van Wolverine. We weten dat Marvel Studios van plan is om uitgebreid te kijken naar de toekomst van de X-Men in de franchise. Heel wat mensen hebben ook vragen over de toekomst van Wolverine.

Het personage werd jarenlang gespeeld door acteur Hugh Jackman, die hem zo goed speelde dat de acteur en het personage zo'n beetje vergroeid zijn. Zeg je Wolverine, denk je aan Jackman. Een eventueel volgende acteur zal het dus zwaar krijgen als opvolger.

Een serie met Karl Urban?
Volgens That Hashtag Show werkt Disney+ nu samen met Marvel Studios aan een anthology-serie rond Wolverine. Die zou Logan tijdens verschillende momenten in zijn leven volgen. Zo zouden we hem bij Department K zien, en zijn transformatie in Weapon X volgen.

Marvel zou met deze serie een kans willen grijpen om de "uitgebreide geschiedenis van Wolverine te verkennen, zonder een rol die hij in een X-Men film zou kunnen hebben te beïnvloeden."

Daar bovenop is er nog Giant Freakin Robot dat stelt dat Marvel kijkt naar The Boys-ster Karl Urban voor de rol van Wolverine. Naast hem zou Taron Egerton eigenlijk de topfavoriet zijn, maar de acteur zou het te druk hebben met andere projecten en daarom niet kunnen tekenen. Om die reden zou deze monsterklus naar Urban, de nummer twee op de lijst, gaan.

Mocht dat kloppen, is dat een bijzonder verhaal, aangezien we Urban al in het MCU hebben gezien als Skurge in Thor: Ragnarok. Tegelijk komt het wel vaker voor in het MCU dat mensen dubbelrollen hebben. Denk maar aan Gemma Chan die als Minn-Erva te zien was in Captain Marvel en de held Sersi in Eternals speelt.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Hylian_Knight

Avatar

Zou best een goede optie kunnen zijn!

Timothy

Avatar

Als er al zo'n serie komt, gaan ze volgens mij niet voor iemand die bijna net zo oud is als Jackman. Marvel wil iemand die nog jaren door kan met deze rol.

shellghost

Avatar

Ik zie Urban liever zijn tijd besteden aan de nieuwe Judge Dredd serie.

Zembo

Avatar

Urban, waarom niet. Hij deed het prima in The Boys.

Rich Art

Avatar

Zijn rol was best 'groot' in het MCU in vergelijking met Gemma Chan. Mensen herinneren zich Urban nog wel uit de Thor-films, dus het lijkt me wat vreemd als hij als Wolverine opduikt. Ik geloof er persoonlijk weinig van, hoe vet ik het ook zou vinden.

Zembo

Avatar

Mensen herinnerde zich Evans ook heel goed als Flame on kijk hoe dat heeft uitgepakt. Ik neem deze gerucht ook met een korreltje zout.

ReidMeane

Avatar

Nee, Karl Urban zie ik niet graag als Wolverine. Het moet Hugh Jackman blijven en anders niemand.

Logan / Wolverine is echt een iconisch personage en Hugh Jackman heeft hem echt fantastisch gespeeld.

Hetzelfde geldt voor Tony Stark / Iron Man, dat is ook echt een iconisch personage. Ik zou niet willen dat Robert Downey Jr. vervangen zou worden door een ander bekend of onbekend acteur.

Maar terugkomend op Wolverine; nee, Hugh Jackman mag niet vervangen worden.

Maac

Avatar

Eens met shellghost, Urban for Dredd!

Mas7

Avatar

Goed idee om Wolverine in een Anthology serie te introduceren.

Karl Urban is een goede kandidaat om Wolverine te spelen. Maar ik zou, gezien het meerjaren plan van Marvel, voor een jongeren acteur kiezen:

- Scott Eastwood
- Taron Egerton

Ang3l

Avatar

@Timothy: Dat kan bijna niet anders, want Wolverine is enorm oud met zijn healingfactor. Dus je kan er geen tiener of heel erg veel jonger iemand van maken, want dan moet je met de serie echt decennia terug. Dan krijg je Peggy Carter territorium en zo.

Victortime1.0

Avatar

Ik hoop echt dat dit waar is hij zou echt een goede Wolverine zijn niet zo goed als Hugh Jackman maar wel een goede

NieuwsFilm

meest populair