Gerucht: Marvel Studios maakt 'Wolverine'-serie voor Disney+ met deze acteur

Het verhaal is dat Karl Urban de rol krijgt.

Ineens gaan er nieuwe geruchten rond over de rol van Wolverine. We weten dat Marvel Studios van plan is om uitgebreid te kijken naar de toekomst van de X-Men in de franchise. Heel wat mensen hebben ook vragen over de toekomst van Wolverine.

Het personage werd jarenlang gespeeld door acteur Hugh Jackman, die hem zo goed speelde dat de acteur en het personage zo'n beetje vergroeid zijn. Zeg je Wolverine, denk je aan Jackman. Een eventueel volgende acteur zal het dus zwaar krijgen als opvolger.

Een serie met Karl Urban?
Volgens That Hashtag Show werkt Disney+ nu samen met Marvel Studios aan een anthology-serie rond Wolverine. Die zou Logan tijdens verschillende momenten in zijn leven volgen. Zo zouden we hem bij Department K zien, en zijn transformatie in Weapon X volgen.

Marvel zou met deze serie een kans willen grijpen om de "uitgebreide geschiedenis van Wolverine te verkennen, zonder een rol die hij in een X-Men film zou kunnen hebben te beïnvloeden."

Daar bovenop is er nog Giant Freakin Robot dat stelt dat Marvel kijkt naar The Boys-ster Karl Urban voor de rol van Wolverine. Naast hem zou Taron Egerton eigenlijk de topfavoriet zijn, maar de acteur zou het te druk hebben met andere projecten en daarom niet kunnen tekenen. Om die reden zou deze monsterklus naar Urban, de nummer twee op de lijst, gaan.

Mocht dat kloppen, is dat een bijzonder verhaal, aangezien we Urban al in het MCU hebben gezien als Skurge in Thor: Ragnarok. Tegelijk komt het wel vaker voor in het MCU dat mensen dubbelrollen hebben. Denk maar aan Gemma Chan die als Minn-Erva te zien was in Captain Marvel en de held Sersi in Eternals speelt.

NieuwsFilm

meest populair