Nieuwe 'Scream' eindigt vooralsnog met verschillende uitkomsten

Nieuwe 'Scream' eindigt vooralsnog met verschillende uitkomsten

Om onduidelijkheid te zaaien heeft de film meerdere eindes.

Na de eerste trilogie die verscheen van 1996 tot 2000 en het latere vierde deel zien we begin 2022 een vijfde film in de Scream-franchise. Veel van de bekende gezichten keren terug en opnieuw krijgen we een "whodunit" scenario.

De vijfde film van regisseurs Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett en met een script van James Vanderbilt en Guy Busick blijkt voorlopig meerdere slotscènes te hebben. De makers hebben er namelijk voor gekozen om het officiële einde geheim te houden voor de cast en crew. De scènes zijn ook echt opgenomen meldt productiebedrijf Radio Silence.

Meerdere uitkomsten Scream
De film wordt een direct vervolg op Scream 4 uit 2010 en het is de eerste film die niet wordt geregisseerd door wijlen Wes Craven. De opnames werden al in november 2020 afgerond. De officiële synopsis geeft verder nog weinig nieuws weg:

"De film volgt het verhaal van een jonge vrouw die terugkeert naar haar oude geboorteplaats, waar ze gruwelijke moordzaken plaatsvinden die verband hebben met een beruchte gemaskerde seriemoordenaar."

Met rollen voor onder meer David Arquette's Sheriff Dewey Riley, Courteney Cox' Gale Weathers en uiteraard Neve Campbells Sidney Prescott moet Scream 5 of beter gezegd Scream midden januari 2022 in de wereldwijde bioscopen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair