Brad Pitt 'gemarteld' door de tandarts? Komt in rolstoel terug naar buiten

Brad Pitt 'gemarteld' door de tandarts? Komt in rolstoel terug naar buiten

Geen reden tot paniek.

Brad Pitt is deze week flink onder handen genomen door zijn tandarts. Althans, dat suggereren foto's die de paparazzi deze week van hem hebben weten te maken na een bezoek aan een medisch centrum. De acteur kwam namelijk in een rolstoel naar buiten. Moeten we ons zorgen maken?

Hollywoodster Brad Pitt (57) bracht deze week bezoek aan het ziekenhuis in het peperdure Beverly Hills. Daar moest hij volgens bronnen zijn voor een gebitsbehandeling. Opvallend was echter dat hij na afloop in een rolstoel naar buiten werd gereden, zoals te zien is op deze foto's.

De acteur was bijna geheel onherkenbaar. Hij droeg simpele vrijetijdskleding met een zonnebril én natuurlijk een mondkapje. Maar in zo'n rolstoel, was er natuurlijk geen enkele kans om te ontsnappen aan de altijd oplettende fotografen.

Volgens ingewijden is er echter geen reden tot paniek en is er niets aan de hand. De reden waarom Pitt naar buiten werd gereden in een rolstoel heeft te maken met de aansprakelijkheid van de kliniek.

Wellicht heeft Pitt bijvoorbeeld een verdoving gehad tijdens de behandeling waardoor de arts hem - vanwege de kans op sufheid - niet zelf mocht laten lopen.

NieuwsFilm

meest populair