Zack Snyder over zijn geplande Atom-film

Hij wilde dolgraag een film maken die zich helemaal zou concentreren op deze Chinese superheld.

We weten dat Zack Snyder lang hoopte een spin-off te kunnen maken van zijn Justice League-film. De regisseur wilde een film maken die zou draaien om The Atom, gespeeld door acteur Zheng Kai.

Kai speelde in de film STAR Labs-wetenschapper Ryan Choi, maar het personage werd uit de bioscoopversie van 2017 gehaald. Vervolgens werd hij weer helemaal toegevoegd aan de Snyder Cut van de film, waarin zijn eventuele spin-off ook redelijk duidelijk werd opgezet.

Nieuwe details
Meermaals kregen we te horen dat Ryan Choi expert was in nanotechnologie. De collega van Dr. Silas Stone had dus prima kunnen figureren in een eigen superheldenfilm. Maar zover mocht het niet komen.

Snyder vindt dat nog altijd jammer. "Ik heb altijd het idee gehad dat we een film met Ryan Choi zouden maken, die zich in China af kon spelen. Een Chinees-Engelse en Chineestalige film. Ik denk dat Netflix daar bijvoorbeeld echt goed in is. We hebben dat net gedaan met de prequel op Army of the Dead, Army of Thieves. Daarin spreken ze Engels, Frans en Duits."

"We zouden een film maken die zich af zou spelen in China, ons echt richten op de Chinese fans, en inclusief zijn, echt een film maken over een Chinees personage. En niet alleen een film die een Chinees personage zou hebben. Het zou echt zijn film worden. Zo wilde ik het doen."

NieuwsFilm

meest populair