'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' krijgt opvallend nieuw logo

En de film is bijna af!

Op dit moment wordt Doctor Strange in the Multiverse of Madness opgenomen in het Verenigd Koninkrijk. Lang duurt dat echter niet meer, want de opnames zijn bijna klaar.

Marvel-baas Kevin Feige sprak met de site The Undefeated. Hij vertelde dat de productie van de film bijna rond is. "Ik ben nu op de set van Doctor Strange 2 voor onze laatste week, en Lizzie is er ook. Die heeft echt non-stop gewerkt sinds het begin van WandaVision en kwam direct van die set af naar Doctor Strange 2."

Nieuw logo
Tijdens het interview was Kevin Feige in beeld te zien en droeg hij een petje, met wat lijkt op een nieuw logo voor de film. Dat logo ziet eruit als we twee werelden samengevoegd zien worden, wat ergens wel past bij het plot van de film dat we verwachten te zullen zien.



De nieuwe film wordt geregisseerd door Sam Raimi. We weten nog maar weinig over de productie, al is zeker dat de Sorcerer Supreme (Benedict Cumberbatch te maken krijgt met de Scarlet Witch (Elizabeth Olsen). Zij zou zomaar eens eens schurk kunnen zijn, al kan ze ook juist een goeierik zijn in deze film.

Welke van de twee het wordt is niet zeker, maar duidelijk is dat de Marvel-film draait om andere realiteiten. Vanaf maart 2022 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair