Marvel-baas Kevin Feige over de grote haat richting de nieuwe Captain America

The Falcon and the Winter Soldier gooide het dan ook over een heel andere boeg met de opvolger van Steve Rogers.

Met de serie The Falcon and the Winter Soldier heeft Marvel Studios duidelijk een grote hit te pakken. Hij houdt de gemoederen sowieso flink bezig.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

De serie draait met name om de opvolging van Captain America. Wie heeft recht om het schild van Steve Rogers over te nemen? En wat is daarvoor nodig? Voor de Amerikaanse regering zou dat John Walker zijn, gespeeld door Wyatt Russell.

Heel wat haat
Voor heel wat fans is dat echter zeker niet het geval. Die reageren elke week niet alleen heel erg geschokt op de nieuwe Captain America, maar lijken hem ook echt actief te haten. Precies daar reageert Marvel-baas Kevin Feige tijdens een interview op.

"Ik maak heel soms de fout van het lezen van online reacties," aldus Feige. "Wyatt had heel wat te verwerken in de week na zijn debuut. Mensen zeiden: 'Wie is dit?' En '#NotMyCap' en 'Dit is vreselijk, hij is verschrikkelijk en ik haat hem'."

"En dat terwijl hij echt nog niets gedaan had. Recent heb ik echt gezien dat heel wat mensen hem enorm haten. Maar dat ze zich ook realiseren dat dit echt betekent dat hij een goede acteur is. Dat hij emoties weet op te wekken bij mensen."

Komende vrijdag is alweer de seriefinale te zien van The Falcon and the Winter Soldier.

NieuwsFilm

meest populair