Blu-ray

'Wonder Woman 1984' - Vooral door Gal Gadot zeker de moeite waard [Blu-ray]

Wonder Woman 1984 verscheen niet in de Nederlandse bioscopen. Nu wel op schijf.

door Bram de Groot om 14:22 in Blu-ray
Na maanden van wachten verscheen enkele weken geleden Wonder Woman 1984 voor het Nederlandse publiek. De film werd ongetwijfeld al via de nodige illegale kanalen bekeken, maar eind maart verscheen deze eindelijk officieel via video on demand.

De film van regisseur Patty Jenkins en uiteraard met Gal Gadot introduceerde twee nieuwe schurken met Cheetah (Kristen Wiig) en Maxwell Lord (Pedro Pascal). Nu kun je deze personages ook in huis halen met de recent verschenen Blu-ray uitgave.
Aan de wereldwijde bioscoopkassa's is door de 200 miljoen dollar kostende DC-film tot op heden 166,3 miljoen dollar opgehaald nadat de film erg wisselend werd ontvangen. Op de Tomatometer staat een magere 59% na 426 recensies. Ook het publiek was meer tevreden, met 74% als publieksscore.

De Critics Consensus: "Wonder Woman 1984 worstelt met de overbelasting van een vervolgfilm, maar biedt nog steeds genoeg levendig avontuur om fans van de franchise en het klassieke personage tevreden te stellen."


Blu-ray: Wonder Woman 1984

Discs: 1 x Blu-ray | Release: april 2021 | Beeld: 16 x 9 (2.40: 1) | Geluid: o.a. Engels Dolby Atmos | Ondertitels: o.a. Nederlands | EAN: 5051888250235 | Met dank aan: Warner Bros Home Entertainment

De schijf van deze uitgave van Wonder Woman 1984 zit vastgeklikt in een standaard blauwe Blu-ray keepcase. Op de voorkant alleen Wonder Woman in haar gouden pak en de achterkant geeft aan dat er ook een aantal extra's te bekijken zijn.

Naast deze Blu-ray uitgave is er uiteraard ook een Dvd en een 4K UHD-uitgave beschikbaar. De ware fans van het beste beeld gaan uiteraard voor de 4K-uitgave, maar ook deze Blu-ray uitgave stelt niet teleur. De DC-film heeft levendige kleuren en het beeld wordt strak afgeleverd. Het geluid is op de Blu-ray disc Dolby Atmos-TrueHD, ook prima.

Uiteraard zijn er extra's meegeleverd. De eerste heet The Making Of Wonder Woman 1984: Expanding The Wonder en daarin wordt in ruim 25 minuten de productie uit de film toegelicht. Verder zijn er veel korte video's met een blik op de hoofdfiguren, de jonge actrice die Wonder Woman speelde en de scène met de achtervolging op de weg.

Weer uitgebreider is de featurette Meet The Amazons over de vrouwelijke krijgers. Daarnaast zie je nog meer erg korte, promotionele video's, een Gag Reel en de retrotrailer Wonder Woman 1984 Retro Remix.


Wonder Woman 1984
Diana Prince leeft rustig tussen stervelingen in de levendige, strakke jaren tachtig - een tijdperk van overdaad dat wordt aangedreven door het streven om alles te hebben. Hoewel ze volledig tot haar recht is gekomen, blijft ze onopvallend door oude artefacten samen te stellen en alleen incognito heroïsche daden uit te voeren. Maar binnenkort zal Diana al haar kracht, wijsheid en moed moeten verzamelen als ze het opneemt tegen Maxwell Lord en de Cheetah, een schurk die bovenmenselijke kracht en behendigheid bezit.

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gigan72

Avatar

Iedereen die ik ken en deze heeft gezien zeggen allemaal het zelfde... pure bagger.

Robbepost

Avatar

Ik vind het pure bagger!

Zembo

Avatar

Pure bagger inderdaad.

Nature

Avatar

De film is echt heel slecht.
Hoop dat Gadot in wat betere films te zien zal zijn in de toekomst.

SeanDeNiro

Avatar

The critical drinker op Youtube heeft vaak een goede visie op films. Over deze film zei hij: "fuck off film". Ik hoef de film niet te zien om te weten dat ik het er volledig mee eens ben.

Chrischzz

Avatar

Slecht plot, vage slechterik, geen tie-ins met de rest van het DC universum. Actie scenes voelde aan als of ze uit Spykids kwamen ofzo. En het einde was echt bleh.

RogueWon

Avatar

Eens met Chris^
Ben het ook vaak eens met die andere Chris

Bigds9fan

Avatar

De film heeft een paar leuke elementen zoals het gouden harnas.

Maar er zit te veel in wat niet nodig is. Wat is het nut van Maxwell Lord? Als de film alleen Cheetah had gehad dan was die veel beter geweest.

Ik heb veel slechter gezien maar ook veel beter. Dit was gewoon middelmatig.

Maxwell Lord is overigens de minst overtuigende bad guy sinds Le Chiffre in Casino Royale.

noseman x

Avatar

Eens, pure bagger.

eltorro

Avatar

Wel een leuke film, deed me denken aan de eerste Superman film.

Jamal M

Avatar

Slechtste film van 2020, de slechtste DC-film, en de slechtste blockbuster van deze eeuw.

Orko

Avatar

Weggegooid geld.

Aarjanhongkong

Avatar

Doe eens niet zo fucking negatief allemaal! Ik vond het echt een leuke film! Probeer ook eens te kijken naar mooie aspecten van zo’n film ipv alle films af te kraken

John Wayne

Avatar

Ik vond het leuk vermaak. De film was niet briljant en had weinig diepgang maar door de chemie tussen Gal Gadot en Chris Pine werd de film leuk. Ik vond de film beter dan de meeste DC-comicverfilmingen zoals bijv. Justice League (Whedon-versie) en Shazaam.

Beyonder

Avatar

Nou inderdaad een vermakelijke film. Zeker aan te raden. Mensen die dit bagger noemen hebben er zeker geen verstand van. Jullie kraken films af om het afkraken. Jammer is dat en totaal ongefundeerd.

5ieb

Avatar

Gal kan dit niets eens meer redden. Pure bagger.

NieuwsFilm

meest populair