Hunk Channing Tatum post opvallende selfie: dikke make-up en gelakte nageltjes

Het verbluffende resultaat van een leuk spelletje.

Channing Tatum heeft een opvallende nieuwe look gedebuteerd op Instagram. De stoere acteur deelde deze week namelijk een selfie waarop hij helemaal onder de make-up zit. Wat is het verhaal hierachter?

"Wanneer je je dochter geblinddoekt je make-up laat doen", onthult de 40-jarige Tatum direct in de tekst op de geinige foto. De make-up is dus verzorgd door zijn 7-jarige dochtertje Everly.

Op de foto is te zien dat Tatum knalroze lippen heeft, blauwe ogen en ook zijn zijn wangen fraai gedecoreerd met kunstzinnig geplaatste make-upstrepen. Om zijn look af te maken, ging dochter Everly voor schitterende gelakte nagels. Al met al een erg geslaagde look dus.

Ook gebruikt Tatum de hashtag #sparkella. Dit is een verwijzing naar zijn aankomende kinderboek met dezelfde titel. Het idee voor het boek onstond Tatum vorig jaar tijdens de lockdown. "Ik sloot mezelf per ongeluk op in de kamer van m'n dochtertje en vond daar m'n innerlijke kind terug", vertelt hij over zijn inspiratie voor het boek.

Tatum kreeg Everly samen met zijn ex-vrouw Jenna Dewan. Zoals te zien is op de foto, hebben vader en dochter dus een erg goede band en vaak een erg gezellige tijd samen.

NieuwsFilm

meest populair