Featured

Carrièremissers: Will Smith als Cypher Raige in 'After Earth'

De acteur verkiest de scifi-titel boven 'Wild Wild West' en 'Gemini Man'...

door Arjen Rooseboom om 15:29 in Featured
In onze rubriek 'Carrièremissers' gaan we dieper in op bepaalde keuzes van acteurs/actrices die achteraf gezien niet zo verstandig bleken. Vandaag is het de beurt aan Will Smith.

De loopbaan van de rapper/acteur in de filmindustrie kent hoogtepunt na hoogtepunt, op kleine misstapjes als Wild Wild West (1999) of Gemini Man (2019) na, afhankelijk van aan wie je het vraagt.

De (letterlijke) familieaangelegenheid After Earth (2013) van M. Night Shyamalan, waarin vader en zoon Jaden de hoofdrol speelden en die vrouwlief Jada Pinkett achter de schermen produceerde, had een hoogtepunt moeten worden, maar werd voor Smith zelf het grootste dieptepunt.

Medelijden met zoon
De film had een enorme franchise moeten voortbrengen, echt serieus. Vervolgen, televisieseries en pretparkattracties stonden op de planning.

Maar waar Smith vooral enorme spijt van heeft, is dat hij zijn zoon meesleepte in alle ellende. De 15-jarige Jaden kreeg uiteindelijk bedenkelijke "prijzen" als slechtste acteur in een hoofdrol, slechtste acteur in een bijrol en slechtste schermduo met zo'n beetje iedereen.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

milo007

Avatar

Ergens snapte ik Wills plan wel. Tja met M Night Shamaylan weet je nooit. Voor het zelfde geld was het een meesterwerk zoals de sixth sense of gwn een goeie film zoals Unbreakable. Bleek dus een baggerfilmpje te zijn.

David Mills

Avatar

Bagger film maar ik vond Wild Wild West eigenlijk nog erger.

Sunspot

Avatar

Wat een kutfilm was dat, maar vooral om die zoon van hem, zwaar irritant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En stomme scenes ook. En Will zelf is gewoon niet op dreef, lijkt meer alsof hij zijn zoon alles wilde laten doen, maar ja, dan moet je wel een charismatische zoon hebben, niet zo een irritante slecht acterende gast en dat in combinatie met stomme scenes haha.

Nee, niet uitgekeken, kon het gewoon niet meer verdragen

Sunspot

Avatar

Had zo mooi kunnen zijn, snap het ook niet allemaal eigenlijk, hoe ze dit wanproduct hebben kunnen uitbrengen.

Snynopsis klinkt ubernice, maar uitwerking slaat nergens op.

Heb je Shyamalan, Will Smith, die de wereld kennen en krijg je dit haha, schande eigenlijk.

Of gewoon te veel focus op dat rokken dragende zoontje van hem, je ziet het heel de film lang, de ouders die hun zoon willen skyrocketen of zo, zwaar mislukt en zwaar terecht.

Goed dat Will Smith ook doorheeft dat het gewoon shit was allemaal.

NieuwsFilm

meest populair