Algemeen

Opvallende alternatieve titels 'Batman v Superman' onthuld

Opvallende andere titels voor de eerste "Justice League"-film.

door Bram de Groot om 15:55 in Algemeen
Toen Batman v Superman: Dawn of Justice in 2016 in de wereldwijde bioscopen verscheen werd de film al snel gezien als een soort eerste Justice League-film. Naast de titelhelden zagen we namelijk ook kort hun toekomstige teamgenoten.

Nu hebben regisseur Zack Snyder en schrijver Chris Terrio enkele van de titels onthuld die werden overwogen voor de tweede film in het DC Extended Universe.

"Ik herinner me dat Batman v Superman: Dawn of Justice de enige titel was die Warner Bros. leuk vond en dat ik daarover veel contact had met de studio," zei Snyder tijdens het virtuele Justice Con.

"De 'v' in plaats van 'versus', het was gekke onderhandeling... Ik dacht: 'Jongens, kunnen we niet gewoon zoiets doen als 'Son of Sun' en 'Knight of Night', of iets dat iets po√ętischer is?' En ze zeiden: 'Absoluut niet'," aldus Snyder.

Justice League: Rising
"Ik had graag iets heel eenvoudigs gehad, zoals 'Batman and Superman'. Of iets in de trant van Man of Steel dat meer aanvoelt als een progressie van Man of Steel," voegde Terrio toe. "We hebben er over gesproken de film 'Justice League: [Subtitle]' te noemen, om te suggereren dat de film het begin zou worden van de Justice League, ook al leek het er niet echt op. 'League: Foundations' of 'Justice League: Rising'."

Overigens registreerde Warner Bros. voorafgaand domeinen als Man of Steel: Battle the Knight, Man of Steel: Black of Knight en Man of Steel: Knight Falls. Dat Warner Bros. al tijden op zoek was naar een Batman v Superman-film toont onder meer de film I Am Legend uit 2007 aan. Daarin is een fictief billboard voor de film te zien.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair