Netflix

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Love and Monsters (2020)
Regie: Michael Matthews | Cast: Dylan O'Brien, Michael Rooker, Jessica Henwick, e.a.
De aarde werd zeven jaar geleden overgenomen door reusachtige monsters. De overlevenden leven sindsdien in ondergrondse koloniën. De sympathieke angsthaas Joel Dawson besluit dat het tijd wordt om zijn bunker te verlaten wanneer hij hoort dat zijn jeugdliefde Aimee nog in leven is. Tijdens zijn levensgevaarlijke zoektocht naar haar wordt hij geholpen door een professionele monsterjager.

Split (2016)
Regie: M. Night Shyamalan | Cast: James McAvoy, Anya Taylor-Joy, Haley Lu Richardson, e.a.
Kevin is een man met meerdere identiteiten. Het ene moment is hij een slissend kind, het andere moment een keurige dame. Al zijn persoonlijkheden worden echter langzaam verdrongen door een nieuw en levensgevaarlijk gedaante: het Beest. Wanneer Kevin op klaarlichte dag drie tienermeisjes kidnapt met het plan om hen op te offeren aan het Beest, moeten zij vechten voor hun leven.

Papillon (2017)
Regie: Michael Noer | Cast: Charlie Hunnam, Rami Malek, Yorick van Wageningen, e.a.
Juwelendief Henri Charrière wordt - naar eigen zeggen valselijk - beschuldigd van moord. Hij krijgt een levenslange gevangenisstraf opgelegd en wordt naar een beruchte strafkolonie in Frans-Guyana verscheept. Daar ontmoet hij de kwetsbare oplichter Louis Dega. De twee raken bevriend en bedenken samen een plan om te ontsnappen. Het probleem is alleen dat er nog nooit iemand levend van het eiland afgekomen is.Lees ook:6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

HolophoniC :
De film is ok en O'Brien heeft wel degelijk talent. Ben benieuwd wanneer ze hem eens uit de 'ik ben best wel een gekkige tiener rol gaan halen en hem wat meer uitdaging bieden. "

Het 'ik ben best wel een gekkige (millennial) tiener` vond ik idd het enige wat ik niet zo leuk vond aan Love and Monsters.
Normaal gesproken krijg ik daardoor ook gelijk een hekel aan een protagonist, maar Dylan O'Brien had in dit geval genoeg charisma dat het 'ik ben best wel een gekkige tiener` gehalte me wat minder stoorde dan anders. (maar de film had nog beter geweest zonder)

Gigan72

Avatar

Love and Monsters is een leuke film.
Dylan O'Brien vind ik een prima acteur in The Maze Runner films doet hij het goed.

mcdaktari

Avatar

Inderdaad alle 3 hele goeie films. Love and Monsters was een onverwachte mooie leuke film. Split is sowieso een prima film uit die reeks en Papillon vind ik niet zo goed dan de originele maar het blijft een goed verhaal en nog steeds aardig om te zien.

Decepticon

Avatar

Love and Monsters ga ik zeker kijken, lijkt me een leuke film.

Waar is eigenlijk de wekelijkse rubriek gebleven waar de nieuwe releases besproken worden, die on demand te huur (en/of te koop) zijn??

Overlord

Avatar

Ik vind de klassieke Papillon erg goed, waardoor ik de remake geen kans heb gegeven.

Fluffer

Avatar

Love and monsters erg leuk , split was teleurstellend en pappillon was te doen.

NieuwsFilm

meest populair