3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Love and Monsters (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Matthews | Cast: Dylan O'Brien, Michael Rooker, Jessica Henwick, e.a.
De aarde werd zeven jaar geleden overgenomen door reusachtige monsters. De overlevenden leven sindsdien in ondergrondse koloniën. De sympathieke angsthaas Joel Dawson besluit dat het tijd wordt om zijn bunker te verlaten wanneer hij hoort dat zijn jeugdliefde Aimee nog in leven is. Tijdens zijn levensgevaarlijke zoektocht naar haar wordt hij geholpen door een professionele monsterjager.

Split (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: M. Night Shyamalan | Cast: James McAvoy, Anya Taylor-Joy, Haley Lu Richardson, e.a.
Kevin is een man met meerdere identiteiten. Het ene moment is hij een slissend kind, het andere moment een keurige dame. Al zijn persoonlijkheden worden echter langzaam verdrongen door een nieuw en levensgevaarlijk gedaante: het Beest. Wanneer Kevin op klaarlichte dag drie tienermeisjes kidnapt met het plan om hen op te offeren aan het Beest, moeten zij vechten voor hun leven.

Papillon (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Noer | Cast: Charlie Hunnam, Rami Malek, Yorick van Wageningen, e.a.
Juwelendief Henri Charrière wordt - naar eigen zeggen valselijk - beschuldigd van moord. Hij krijgt een levenslange gevangenisstraf opgelegd en wordt naar een beruchte strafkolonie in Frans-Guyana verscheept. Daar ontmoet hij de kwetsbare oplichter Louis Dega. De twee raken bevriend en bedenken samen een plan om te ontsnappen. Het probleem is alleen dat er nog nooit iemand levend van het eiland afgekomen is.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair