Netflix

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer een aantal leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

Self/less (2015)
Regie: Tarsem Singh | Cast: Ryan Reynolds, Ben Kingsley, Natalie Martinez, e.a.
De geest van de terminaal zieke miljonair Damian wordt met behulp van een gloednieuwe technologie overgeplaatst naar een jong en gezond lichaam. Alles lijkt goed te gaan, totdat hij visioenen krijgt van een ander leven. Damian besluit op onderzoek uit te gaan om de waarheid te achterhalen, maar merkt al snel dat allerlei kwade krachten dat proberen te voorkomen.

Atomic Blonde (2017)
Regie: David Leitch | Cast: Charlize Theron, James McAvoy, Sofia Boutella, e.a.
Het is 1989. De Britse geheim agente Lorraine Broughton wordt - vlak voor de val van de muur - naar Berlijn gestuurd om daar de moord op een andere spion te onderzoeken. Daarvoor moet ze een geheime lijst met namen van buitenlandse spionnen zien te bemachtigen en een dubbelspion zien te ontmaskeren. Dit allemaal om zichzelf en de wereldwijde veiligheidsorganisaties te beschermen.

Kankerlijers (2019)
Regie: Lodewijk Crijns | Cast: Gijs Blom, Massimo Pesik, Nicolette van Dam, e.a.
Nick, Iwan en Olivier worden behandeld voor kanker op de kinderoncologie afdeling van een ziekenhuis. Ze zijn er alle drie slecht aan toe, maar hun hechte vriendschap is een houvast voor de jongens. Ze halen grappen uit met verpleegster en andere patiënten. Wanneer op een dag Gina, een beeldschoon zestienjarig meisje, in het ziekenhuis opgenomen wordt, verandert alles. Hoewel Gina de drie in eerste instantie niet ziet zitten, raken de lotgenoten toch bevriend.


En verder onder meer...

Animatie
Arlo the Alligator Boy (2021)

Avontuur
Love and Monsters (2020)

Documentaire
Snelle: Zonder jas naar buiten (2021)
Why Did You Kill Me? (2021)

Familiefilm
Furry Vengeance (2010)

Nederlands
Mannen van Mars (2018)

Thriller
Lizzie (2018)

Tienerfilm
Hart Beat (2016)

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Marklar

Avatar

Love and monsters had wel een eervolle vermelding verdiend. Verrassend leuke film

NieuwsFilm

meest populair