Netflix

Netflix Top-3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal

Nederland keek dit weekend massaal naar deze drie films.

door Jeffrey Kouters om 18:24 in Netflix
Het weekend is voor veel Nederlanders het ideale moment om even rustig, na een drukke school- of werkweek, languit op de bank een filmpje te kijken. Popcorn, cola of biertje erbij... en kijken maar. Dit zijn de drie films die dit weekend het meest zijn bekeken op Netflix.

#1 Love and Monsters (2020)
Regie: Michael Matthews | Cast: Dylan O'Brien, Michael Rooker, Jessica Henwick, e.a.
De aarde werd zeven jaar geleden overgenomen door reusachtige monsters. De overlevenden leven sindsdien in ondergrondse koloniën. De sympathieke angsthaas Joel Dawson besluit dat het tijd wordt om zijn bunker te verlaten wanneer hij hoort dat zijn jeugdliefde Aimee nog in leven is. Tijdens zijn levensgevaarlijke zoektocht naar haar wordt hij geholpen door een professionele monsterjager.

#2 Snelle: Zonder jas naar buiten (2021)
Regie: Anne de Clercq | Met: Lars Bos/Snelle, Maan van de Heuvel, Suzan Stortelder, e.a.
In deze openhartige documentaire biedt de Nederlandse artiest Lars Bos, beter bekend als rapper Snelle, een kijkje in zijn creatieve proces en privérelaties tijdens het uitbrengen van een album en de pandemie. Aan het woord komen onder meer zijn familie, vrienden en collega-artiesten. De documentaire gaat onder meer terug naar zijn geboortedorp, waar Snelle met zijn jeugdvrienden zijn eerste liedjes maakte en legt uit hoe de rapper binnen twee jaar de hitlijsten wist te veroveren.

#3 Atomic Blonde (2017)
Regie: David Leitch | Cast: Charlize Theron, James McAvoy, Sofia Boutella, e.a.
Het is 1989. De Britse geheim agente Lorraine Broughton wordt - vlak voor de val van de muur - naar Berlijn gestuurd om daar de moord op een andere spion te onderzoeken. Daarvoor moet ze een geheime lijst met namen van buitenlandse spionnen zien te bemachtigen en een dubbelspion zien te ontmaskeren. Dit allemaal om zichzelf en de wereldwijde veiligheidsorganisaties te beschermen.


Kijktips nodig?0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair