Algemeen

John Walker is gevaarlijker dan ooit in de finale van 'The Falcon and the Winter Soldier'

Maak je borst maar nat voor een grote schurk.

door Jim Pedd om 10:47 in Algemeen
Bereid je maar voor op een schokkende finale voor The Falcon and the Winter Soldier. De Disney+-serie komt volgende week tot een einde. En daarin zal John Walker, de voormalig Captain America, gevaarlijker dan ooit zijn.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

In de serie draaide John Walker helemaal door toen een van de Flag-Smashers zijn partner, Lemar, doodde. Walker gebruikte vervolgens het schild van Captain America om de Flag-Smasher Nico dood te slaan, op gruwelijke wijze. Het bebloede schild werd vervolgens van hem afgepakt door Sam Wilson en Bucky Barnes.

Eigen schild
Vervolgens zagen we aan het einde van de aflevering hoe Walker zijn eigen schild maakte. Hij lijkt nu door het leven te gaan als US Agent, maar zal niet de meest vriendelijke man van de wereld zijn. Daarvoor waarschuwt acteur Wyatt Russell.

"Hij kende maar één familie en dat was het Amerikaanse leger," begon Russell tegen Esquire. "Hij gaf om hen, vocht voor hen en hield ervan. Maar dat is nu van hem afgenomen. Ze hebben hem gebruikt, zo voelt hij dat, en hij voelt zich niet begrepen. Iedereen heeft zich tegen hem gekeerd, wat heel gevaarlijk is voor iemand die het Super Soldier Serum in zijn aderen heeft."

De laatste aflevering van The Falcon and the Winter Soldier is op 23 april te zien.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Met alle haat tegen Wyatt Russel als John Walker, vind ik hem en zijn character arc juist het beste in heel de serie.

keepertje

Avatar

Nu al ten eind. Heb gevoel dat de serie net is begonnen.

RogueWon

Avatar

Eens met Mav. Wat mij betreft hadden John Walker en ook zijn sidekick meer screentike gemogen. De rest (Falcon/nieuwe Captain America en zijn domme familie, nieuwe latino Falcon, Zemo, Dora Minaje, Agent Carter, Power Broker, Val en last en zeker least de Flagsmashers holy shit wat zijn die saai) boeit me geen ene reet, zelfs Winter Soldier is niet meer cool...

SuPa

Avatar

@RogueWon dan kijk je toch lekker Gilmore Girls.

RogueWon

Avatar

^als een hardcore comicbook nerd had ik nou eenmaal hoge verwachtingen. Enerzijds omdat ik destijds de comics kapot heb gelezen (ik kan me nog goed de eerste verschijning van Winter Soldier herinneren, en vervolgens werd hij Cap met pistool en ander soort pak, onwijs cool) en omdat WandaVision de lat vrij hoog legde. Ik ben dan ook negatief verrast dat er vrijwel in elke aflevering niks gebeurt en mij de personages niks kan bekoren, afgezien van USAgent. Isaiah Bradley verdiende een flashback waar je hem in actie ziet, nu is ie uiteindelijk gewoon een ouwe zielige lul. Ik wil best Gilmore Girls kijken met je, welk seizoen raad je aan?

NieuwsFilm

meest populair