John Walker is gevaarlijker dan ooit in de finale van 'The Falcon and the Winter Soldier'

Maak je borst maar nat voor een grote schurk.

Bereid je maar voor op een schokkende finale voor The Falcon and the Winter Soldier. De Disney+-serie komt volgende week tot een einde. En daarin zal John Walker, de voormalig Captain America, gevaarlijker dan ooit zijn.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

In de serie draaide John Walker helemaal door toen een van de Flag-Smashers zijn partner, Lemar, doodde. Walker gebruikte vervolgens het schild van Captain America om de Flag-Smasher Nico dood te slaan, op gruwelijke wijze. Het bebloede schild werd vervolgens van hem afgepakt door Sam Wilson en Bucky Barnes.

Eigen schild
Vervolgens zagen we aan het einde van de aflevering hoe Walker zijn eigen schild maakte. Hij lijkt nu door het leven te gaan als US Agent, maar zal niet de meest vriendelijke man van de wereld zijn. Daarvoor waarschuwt acteur Wyatt Russell.

"Hij kende maar één familie en dat was het Amerikaanse leger," begon Russell tegen Esquire. "Hij gaf om hen, vocht voor hen en hield ervan. Maar dat is nu van hem afgenomen. Ze hebben hem gebruikt, zo voelt hij dat, en hij voelt zich niet begrepen. Iedereen heeft zich tegen hem gekeerd, wat heel gevaarlijk is voor iemand die het Super Soldier Serum in zijn aderen heeft."

De laatste aflevering van The Falcon and the Winter Soldier is op 23 april te zien.

NieuwsFilm

meest populair