Ben Afflecks 'The Batman' zou behoorlijk dodelijk zijn geweest voor de Batfamily

Ben Afflecks 'The Batman' zou behoorlijk dodelijk zijn geweest voor de Batfamily

Met meerdere slachtoffers in het kamp van onze held.

Acteur Joe Manganiello was een grote toekomst voorbestemd in het DC Extended Universe. Hij zou de rol van Deathstroke spelen in Ben Afflecks The Batman en onthult daar nu wat details over.

Affleck schreef samen met comicschrijver Geoff Johns een scenario voor The Batman. Nu blijkt dat in de laatste akte van de film, we Batman en Batgirl samen zouden zien vechten tegen Deathstroke. Dat nadat Slade Wilson systematisch het leven van de miljardair verwoest zou hebben.

Bloederige film
"Een aantal van de Batman-personages die je vaker ziet in de films, zou het niet overleefd hebben," begon Manganiello. In de film zouden we verschillende interessante personages zien:

"We hadden onder meer Adeline [Kane], de kinderen, die erg jong zouden zijn, Wintergreen, Talia [Al Ghul]. In mijn scenario zat ook een oorsprongsverhaal voor het zwaard en waren er banden met de League of Shadows, dat soort zaken."

"Het was een soort verhaal dat je doet denken aan Tom Clancy, of misschien wel The Bourne Identity, dat heel erg gegrond en politiek zou worden, vol militair drama. Hij wijdde zijn hele leven aan de strijd waarin hij geloofde, maar vervolgens werd het tapijt onder zijn voeten vandaan getrokken, kreeg hij een dolk in zijn rug en wist hij echt niet meer wie hij zou moeten vertrouwen."

Dat klinkt als een behoorlijk gave Batman-film, die we helaas nooit zullen zien.

NieuwsFilm

meest populair