Algemeen

Marvel Studio's aast op Zack Snyder voor reboot van 'Ghost Rider'

Hij is van harte welkom...

door Arjen Rooseboom om 16:13 in Algemeen
Nu de toekomst van Zack Snyder bij Warner Bros. uiterst onzeker is (ondanks het succes van zijn Justice League-cut), staat een andere studio te popelen om met de regisseur in zee te gaan en dit is niemand minder dan de rivaal Marvel himself.

Grote baas Kevin Feige zou Snyder namelijk op zijn verlanglijstje hebben staan voor de, al jaren in ontwikkeling zijnde, reboot van Ghost Rider.

Op het eerste gezicht lijken Snyder (die bekend staat om zijn films met een duistere, grauwe en sombere toon) en Feige geen klikkende match voor een film in het Cinematic Universe vol kleurrijke en vrolijke sferen.

Blade
Toch lijkt Feige voorzichtig meer horror te gaan introduceren en worden tevens de grenzen van schokkend geweld steeds iets verder opgezocht.

Naar verluid laat men heel veel afhangen van het succes van de Blade-reboot die het startpunt moet vormen van het bovennatuurlijke team The Midnight Sons waar ook Ghost Rider deel van uitmaakt. De voorkeur gaat uit om wederom het personage Johnny Blaze te introduceren (in 2007 en 2011 gespeeld door Nicolas Cage) die tenslotte de eerste was.

Snyder zelf heeft nog niet gereageerd op het aanbod, maar heeft in het verleden wel al eens openlijk het MCU de hemel in geprezen.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

eltorro

Avatar

Yes please, maar dan wel R rated en volledig creatieve vrijheid.

Magnanimous

Avatar

Snap ik, zwart-wit het liefst en 4:3 formaat.
Misschien dat de special effects ook door een pianist in de zaal gecreëerd kunnen worden.. Kan het nog een oscar winnen misschien....

StoelPuntje

Avatar

Jammer, ik vond Gabriel Luna in Agents Of Shield het wel aardig doen..

NieuwsFilm

meest populair