Algemeen

DC-acteur kreeg Marvel-rol aangeboden maar wees deze af: "Wil een veel grotere rol"

Joe Manganiello is een enorme fan van het superheldengenre.

door Jeffrey Kouters om 17:33 in Algemeen
Joe Manganiello is een enorme fan van superheldenfilms. Hij speelt niet alleen schurk Deathstroke in het DC Extended Universe, maar was ook te zien als bullebak Flash Thompson in de Spider-Man-films van Sam Raimi. Zou hij die rol opnieuw willen spelen in Marvels Spider-Man: No Way Home, nu er meer oude gezichten terugkeren?


"Dat ligt echt aan het precieze aanbod", antwoordt Manganiello wanneer hij deze vraag krijgt voorgeschoteld tijdens Justice Con, een online event dat geheel in het teken staat van regisseur Zack Snyder en zijn werk.

De acteur blijkt goed op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen het genre. "Nu Sony werkt aan de Sinister Six en een eigen filmuniversum, Disney de rechten over de X-Men heeft en een verfilming van Secret Wars ongetwijfeld op de planning staat... denk ik dat er meer dan genoeg geweldige Marvel-personages zijn [om te spelen]", vervolgt hij.

Eerder aanbod afgewezen
Manganiello onthult ook dat Marvel hem ooit al een rol heeft aangeboden, maar dat hij deze heeft afgewezen. Hij vond de rol te klein. "Ik ben opgegroeid met de stripboeken van Marvel, dus als ik onderdeel word van dat filmuniversum, wil ik gewoon dat het de juiste rol is", licht hij toe. "Soms is het verstandig om de kat even uit de boom te blijven kijken".

Welke rol kreeg hij dan precies aangeboden van de studio? Op die vraag wil Manganiello helaas geen antwoord geven. "Ik weet dat het in de mode is om oude auditiebeelden op te graven voor rollen die men uiteindelijk niet wist te bemachtigen, maar daar ben ik geen fan van", aldus de Magic Mike-ster.

Cameo
Terug naar Flash Thompson. Staat hij open voor een cameo in No Way Home? "Mm... Ik weet het niet. Ik zou liever gaan voor een grotere rol; een personage dat voor langere tijd in de reeks te zien is, of in ieder geval een geweldige rol heeft in een van de films", concludeert Manganiello. De kans dat we hem zien in de film lijkt daarmee ook bijzonder kleiner. De opnames zijn daarnaast al afgerond.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mas7

Avatar

“ Nu Sony werkt aan de Sinister Six en een eigen filmuniversum, Disney de rechten over de X-Men heeft en een verfilming van Secret Wars ongetwijfeld op de planning staat... denk ik dat er meer dan genoeg geweldige Marvel-personages zijn [om te spelen]"

Goeie informant die Joe! Smiley face

Sunspot

Avatar

Waarom zou hij Flash Thompson weer willen spelen, of hij moet zwaar gegroeid zijn het karakter, cooler en zo, dieper.

Wil hem zien als Deathstroke, die laatste scene op boot was cool

NieuwsFilm

meest populair