Algemeen

Adam Driver (Star Wars: The Last Jedi) in zeer bizarre trailer 'Annette'

Ook Marion Cotillard en Big Bang Theory-acteur Simon Helberg zijn te zien in de film.

door Zilko Tarici om 06:31 in Algemeen
UGC Distribution heeft de bizarre eerste trailer onthuld van Annette, de langverwachte nieuwe film van Leos Carax, die ons in 2012 voor het laatst verraste met de gestoorde, doch kritisch bejubelde film Holy Motors.

Adam Driver (Star Wars: The Rise of Skywalker), Marion Cotillard (The Dark Knight Rises), The Big Bang Theory-acteur Simon Helberg en de Belgische zangeres Angele spelen de hoofdrollen in de film.

Driver is een provocerende stand-up comedian in Los Angeles en Cotillard een internationaal gerenommeerde sopraanzangeres. Samen vormen ze een gelukkig koppel wiens relatie wordt verstoord door de geboorte van hun eerste kind, een mysterieus meisje genaamd Annette.

De film werd eind 2019 gefilmd in Los Angeles, Brussel, Brugge en delen van Duitsland en bevat een soundtrack van de band Sparks. Annette is tevens de premièrefilm van het Cannes Film Festival, dat op 6 juli a.s. begint.

Bekijk hieronder de trailer van Annette.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chandrila

Avatar

Driver op z'n best. Beter dan die commerciële rotzooi waar hij nu aan werkt (House of Gucci/Gaga)

AngusHonorama

Avatar

Ron en Russell Mael (Sparks) hebben niet alleen de soundtrack geschreven maar ook het script. Het zou in eerste instantie een nieuwe elpee worden maar Caras zag er een film in.

NieuwsFilm

meest populair