Algemeen

James Gunn deelt bizarre foto van aardappel-Groot

Deze Guardians of the Galaxy-held heb je niet eerder zo gezien.

door Jim Pedd om 18:37 in Algemeen
Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn deelde wel een heel geinig bericht op Twitter. Een Marvel-fan zette een foto van een aardappel online en merkte op dat die wel heel erg leek op Groot.

De fan vroeg zich af of hij de enige was die Baby Groot kon zien in de aardappel, maar dat is klaarblijkelijk niet het geval. James Gunn deelde de foto en ziet het zeker ook:Nieuwe Guardians-film
Het is nog even wachten op de volgende Guardians-film. Recent deelde Gunn al dat het publiek niet moet verwachten een volwassen Groot te zien. "Helaas is de oorspronkelijke Groot er niet meer. Dus tenzij we een prequel maken, ga je hem niet meer zien."

Wel kunnen we meer zien van het stekje, dat de laatste keer dat we hem zagen een tiener geworden was. Ook nog een tiener die vrij irritant was en alleen maar spelletjes wilde spelen.

James Gunn keert dit jaar nog terug naar Marvel Studios om de vervolgfilm te regisseren. Daar gaat hij mee aan de slag zodra hij klaar is met The Suicide Squad en spin-off serie Peacemaker.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair