'Wonder Woman 1984' had bijna een heel obscure DC-schurk

Dan hadden we geen Maxwell Lord in de film.

Het had niet veel gescheeld, of Diana Prince had het in Wonder Woman 1984 op moeten nemen tegen een heel andere slechterik. Nu nam ze het op tegen Pedro Pascals Maxwell Lord.

Geoff Johns, schrijver en producent, vertelde dat het idee was om een andere schurk te gebruiken. "We speelden aan het begin met het idee van de Duke of Deception als slechterik," begon Johns. "Maar we hadden in de eerste film al de god van oorlog gebruikt. En wilden onszelf niet herhalen met nog een god."

Wonder Woman-films
Nu was de voornaamste schurk Maxwell Lord, die dankzij de Dreamstone steeds machtiger werd. Hij sloeg ook steeds meer door, dankzij die groeiende krachten. En kreeg hulp van Cheetah in zijn gevecht tegen Diana.

Gelukkig is er nog altijd de kans dat er in een volgende film gestreden moet worden tegen de oorspronkelijk beoogde Duke of Deception. Er komt immers een derde Wonder Woman-film.

En dan is het vermoedelijk nog niet voorbij, want Warner Bros. kijkt nog altijd naar de mogelijkheid om een spin-off te maken die volledig moet draaien om de Amazones.

NieuwsFilm

meest populair