'Winter Soldier'-acteur Sebastian Stan wil beroemde worstelaar spelen

'Winter Soldier'-acteur Sebastian Stan wil beroemde worstelaar spelen

Chris Hemsworth gaat al Hulk Hogan spelen, maar Stan heeft een andere worstelaar op het oog voor een biopic.

Sebastian Stan (The Falcon and the Winter Soldier) heeft tijdens een interview met Collider laten weten dat hij dolgraag de rol van de extravagante jaren '80-worstelaar zou willen spelen in een biopic.

Tijdens het interview werd gevraagd in welke film Stan graag nog eens met mede-acteur Paul Walter Hauser, met wie hij samen is te zien in de nieuwe romantische film Monday, zou willen spelen. Stan moest toen onmiddellijk denken aan Ric Flair and the Four Horsemen, een groep worstelaars. In dat geval zou Hauser de rol moeten spelen van Arn Anderson. Stan zei er het volgende over:

"Dat is het, man. We moeten een Ric Flair en Anderson biopic maken. Heb je Hauser al eens geïnterviewd? Hij is echt een grappige gast en net als ik een enorme worstelfanaat. Dus wie weet wordt het een film over Ric Flair. Ik zou direct tekenen als ik die rol aangeboden kreeg. Wie weet gebeurt het wel sneller dan je denkt."

[/b]Ric Flair en... Luke Skywalker?[/b]
Ook werd Stan opnieuw gevraagd naar de geruchten dat hij de rol van Luke Skywalker wel eens op zich zou kunnen nemen. Stan weet zelf van niks maar is enthousiast over het idee:

"Ik heb me wel altijd afgevraagd wat er met Luke gebeurde na het einde van Return of the Jedi. Waar ging hij heen, wat gebeurt er met hem. Die vragen lijken me interessant om te beantwoorden. Maar het is ook weer zo dat ik dat personage niet wil verpesten."

NieuwsFilm

meest populair