Zack Snyder onthult de oorsprong van zijn 'Army of the Dead'-zombies

We weten nu al iets over de oorsprong van de zombies.

Regisseur Zack Snyder onthult gaandeweg meer over zijn Army of the Dead. Die film komt volgende maand op Netflix uit en we zagen al twee gave trailers.

Die trailers lieten zien dat de zombies van Zack Snyder nu heel anders zijn. Er is een soort zombiemaatschappij ontstaan, die voor een deel bestaat uit intelligente zombies die zich verenigd blijken te hebben. Nu al horen we waar ze vandaan komen.

Area 51
Snyder sprak tijdens de Justice Con over de aankomende film die op Netflix verschijnt. Hij onthulde nu alvast iets over de oorsprong van de zombies.

"Het is opwindend. En kijk, het gaat terug naar wat ik over Netflix zei: ze houden echt van de film en van het universum. Van de wereld die we geschapen hebben, met zombies en een mythologie, over hun oorsprong," aldus Snyder.

"Het zit niet echt in de film. Maar in de animatieserie duiken we daar echt in. Ik denk dat ik niets verpest als ik zeg dat het met Area 51 te maken heeft. Natuurlijk heeft het dat. Als je het hardop zegt, denk ik dat je wel begrijpt dat ze daar vandaan komen. Waarom bouwden ze Las Vegas zo dicht bij Area 51? Dat voelt als een grote vergissing."

NieuwsFilm

meest populair