Marvels 'Secret Invasion' vindt een van zijn hoofdrolspeelsters

Marvels 'Secret Invasion' vindt een van zijn hoofdrolspeelsters

The Queen komt naar het Marvel Cinematic Universe.

The Queen komt naar het Marvel Cinematic Universe. Oscar-winnares en Emmy-genomineerd actrice Olivia Colman komt naar Marvel Studios. Ze is tegenover Samuel L. Jackson te zien in Disney+-serie Secret Invasion.

The Hollywood Reporter meldt dat Colman getekend heeft voor een cruciale rol in de televisieserie. Wie ze precies speelt is niet bekend en we horen ook niet in welk kamp van de oorlog ze zich bevindt. Wellicht is haar rol groter dan alleen deze Marvel-serie. De actrice ken je onder meer van Netflix-serie The Crown, maar los daarvan won ze ook een Oscar voor haar hoofdrol in The Favourite.

Secret Invasion
het Secret Invasion-verhaal draaide in de comics om de Skrulls die zich over heel de wereld verborgen hadden. Ze namen de identiteit van belangrijke wereldleiders over, om zo een grootschalige overname van de macht uit te kunnen voeren.

Vermoedelijk zal de televisieserie een soortgelijk verhaal volgen, maar het MCU volgt tot nu toe een ander verhaal rond de Skrulls. In Captain Marvel kwamen we er immers nog achter dat de Skrulls geen vijanden waren. Tot nu toe zijn het juist bondgenoten geweest.

Maar tegelijk is het ook goed mogelijk dat er een aantal Skrulls helemaal losgeslagen zijn en het wel degelijk om de mensheid voorzien hebben. We gaan het snel merken!

NieuwsFilm

meest populair