Eerste details over compleet andere 'Mad Max'-film 'Furiosa'

Furiosa wordt de duurste film opgenomen in Australië.

Even geleden werd duidelijk dat Furiosa in juni 2023 moet gaan verschijnen en dat er rollen zijn voor grote namen als Anya Taylor-Joy (The New Mutants, The Queen's Gambit), Yahya Abdul-Mateen II (Watchmen, Aquaman) en Chris Hemsworth (Thor, The Avengers). Nu zijn de eerste details onthuld en nog dit jaar starten de opnames in Australië.

Aankomende juni gaan de camera's van regisseur George Miller draaien en de film wordt één van de grootste producties ooit in het land. De makers krijgen maar liefst $136 miljoen van de regionale en landelijke overheden om ervoor te zorgen dat de film wordt opgenomen in het land.

Dit doen de overheden omdat er wordt verwacht dat er meer dan 850 banen worden gecreëerd en dat er $270 miljoen wordt binnengeharkt voor de lokale economie. Een groot deel van de crew van Mad Max: Fury Road zal ook weer aanwezig zijn.

Heel andere film dan Fury Road
"Fury Road vond in de film plaats gedurende drie dagen en twee nachten. Dit is een saga van vele jaren en er zitten dus veel uiteenlopende elementen in," aldus Miller tijdens een speciale persconferentie.

Furiosa verschijnt op 23 juni 2023. Ook Hemsworth had positieve woorden toe te voegen:



NieuwsFilm

meest populair