Video

Ferry Bouman gaat los in keiharde trailer 'Undercover'-spinoff 'Ferry' op Netflix

Frank Lammers moet weer aan de bak als de boef Ferry Bouman.

door Bram de Groot om 11:59 in Video
Op Netflix vind je twee seizoenen van de Belgisch-Nederlandse tv-serie Undercover van productiehuis De Mensen. In beide seizoenen is Frank Lammers te zien als de boef Ferry Bouman. Binnenkort krijgt hij zijn eigen film.

In mei verschijnt namelijk Ferry, een prequelfilm op de serie, waarin we te zien krijgen hoe Ferry uitgroeit tot de boef die hij is in het eerste seizoen. Ook zien we hoe hij Danielle Bouman ontmoet, de rol van actrice Elise Schaap. Hieronder de volledige trailer.


Ferry - vanaf 14 mei op Netflix
Het verhaal begint in 2006 in de stad Amsterdam. Ferry Bouman werkt voor drugsbaron Ralph Brink (Huub Stapel), een machtige crimineel en de mentor van Ferry. Op een dag wordt de bende op brute wijze overvallen en raakt Ralphs zoon ernstig gewond. Als alle aanknopingspunten naar een groep kampers in Brabant leiden, wordt Ferry erop uitgestuurd om de daders op te zoeken.

Na jaren van afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geliefde Brabant, wat hij jaren eerder was ontvlucht. Het moeizame weerzien met zijn vervreemde familie, de terugkeer naar het kampeerleven dat hij had verlaten en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle, kruipen geleidelijk onder Ferry's huid. Zijn reis zal tot onverwachte resultaten leiden en de loyaliteit van Ferry op de proef stellen.

De film van regisseur Cecilia Verheyden is vanaf 14 mei te zien op Netflix.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Fluffer

Avatar

Vooral de eerste undercover serie was heel goed , ik kijk dus uit naar deze Ferry.

Mmxxx

Avatar

Hoop een beetje op een, Van God Los, maar dat is vast te veel gevraagd.

NieuwsFilm

meest populair