Algemeen

DC-film 'The Flash' krijgt nieuw flitsend logo

En de opnames zijn dan eindelijk gestart.

door Bram de Groot om 13:14 in Algemeen
In Batman v Superman: Dawn of Justice uit 2016 maakte acteur Ezra Miller zijn debuut als Barry Allen a.k.a. The Flash. In Justice League leerden we hem beter kennen en eigenlijk zouden we in 2018 zijn solofilm krijgen.

Door allerlei organisatorische zaken kwam dat er niet van en even leek het erop dat Miller helemaal niet zou terugkeren in het DC Extended Universe. Maar dat gaat nu zeker wel gebeuren, aangezien Andy Muschietti (It) de opnames is gestart.

Gaaf nieuw logo voor The Flash
Om de opnamestart te vieren is er een gaaf nieuw logo voor de film verschenen en het geanimeerde geheel onthult dat de film geen Flashpoint gaat heten. In de film zijn er ook rollen voor Michael Keaton en Ben Affleck, allebei als Bruce Wayne / Batman. Sasha Calle speelt Supergirl en Kiersey Clemons is weer Iris West.

The Flash moet op 4 november 2022 in de wereldwijde bioscopen verschijnen, zo'n anderhalve maand voor Aquaman 2.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Harmenyolo

Avatar

Kan het een horror kant op gaan?

Master Of Films

Avatar

Ezra Miller is niet alleen een miscast voor Barry/The Flash. Hij is ook een echte ladykiller.

STYD

Avatar

Mof, everybody snaps at a certain point. Tegenwoordig doet men alles voor views and likes. Als het hele filmpje ergens te zien is het misschien wat duidelijker.

Maac

Avatar

Zoals bij Chris Brown bijvoorbeeld.

NieuwsFilm

meest populair