Algemeen

Maar liefst drie regisseurs voor 'Spider-Man: Into the Spider-Verse 2'

De opvolger moet volgend jaar in de bioscoop verschijnen.

door Bram de Groot om 13:02 in Algemeen
In 2019 won de animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse van Sony Pictures Animation een Oscar voor Beste animatiefilm en niet snel daarna werden er spin-offs en een vervolg aangekondigd.

Als eerste krijgen we Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 en nu wordt duidelijk dat Sony maar liefst drie regisseurs op de film heeft gezet. Volgens Variety zijn het Joaquim Dos Santos, Kemp Powers en Justin K. Thompson die elkaar zullen aanvullen tijdens de realisatie.

De lat ligt belachelijk hoog
De regisseurs werken overigens als een tijdje samen aan de film, maar nu heeft Sony hun namen ook bekendgemaakt. "De crew achter de Spider-Man: Into the Spider-Verse heeft de lat belachelijk hoog gelegd en we zijn zo nederig om de uitdaging aan te gaan om het volgende hoofdstuk in het verhaal van Miles Morales in kaart te brengen," aldus de regisseurs in een gezamenlijk reactie.

Powers was recent nog samen met Pete Docter verantwoordelijk voor de goed ontvangen animatiefilm Soul van Pixar. Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 staat gepland voor 7 oktober 2022.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair