Sonic samen met Tails én Knuckles op setfoto's tweede film

Sonic samen met Tails én Knuckles op setfoto's tweede film

Zo brengt Hollywood de populaire gamepersonages tot leven.

Sonic krijgt hulp van Tails en Knuckles in zijn tweede film. Dat blijkt uit nieuwe foto's die van de set zijn verschenen.

Oplettende fans hebben levensgrote poppen weten te spotten van Sonic, Tails en Knuckles op de set van Sonic 2 in Fort Langley, Canada. Daar is terugkerend regisseur Jeff Fowler bezig met het draaien van een gevechtsscène, zoals te zien is aan al het puin. De poppen dienen als referentiemateriaal voor de visuele effecten-teams.

Ook James Marsden (politieagent Tom) en Tika Sumpter (zijn vriendin Maddie) komen in actie. Zij keren net als Ben Schwartz, die de stem van Sonic insprak in de eerste film, terug voor dit vervolgavontuur. Dat geldt ook voor Jim Carrey als de knettergekke schurk Dr. Robotnik.

Tails en Knuckles
Het is nog niet bekend welke sterren hun stem gaan verlenen aan Sonic's vrienden.

In de bonusscène van de eerste film was stemactrice Colleen O'Shaughnessy als Tails te horen. Zij is sinds 2014 de vaste stem van het personage in de Sonic-franchise. Het is op dit moment onduidelijk of zij opnieuw is gevraagd. Mogelijk gaat Paramount voor een bekendere naam.

In februari beweerde de bekende geruchtensite The Illuminerdi dat acteur Jason Momoa (van Aquaman) de rol van Knuckles aangeboden had gekregen. Het is niet bekend of hij daadwerkelijk zijn stem aan het populaire gamepersonage gaat verlenen.

Tweet verwijderd

De opnames zijn nu iets meer dan een maand gaande. Sonic 2 raast, als alles meezit, in april volgend jaar de wereldwijde bioscoopzalen binnen.

NieuwsFilm

meest populair