Algemeen

'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' wordt een gestoorde horrorfilm

Dat belooft actrice Elizabeth Olsen ons voor deze bijzondere MCU-film.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
In een nieuw interview kwam actrice Elizabeth Olsen met een nieuwe tease voor wat fans kunnen verwachten van Marvel-film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Het wordt een wat andere film dan je vermoedelijk gewend bent van het Marvel Cinematic Universe.

De actrice speelt al jaren de rol van Wanda Maximoff in de franchise. Dat personage transformeerde met de televisieserie WandaVision tot de Scarlet Witch, een immens machtig wezen.

Enorm krachtig
In het MCU is Wanda Maximoff nu sterker dan de Sorcerer Supreme, en wil mogelijk haar kinderen terugbrengen. Dat zou grote gevolgen kunnen hebben voor het Marvel-universum. Gezien het feit dat Wanda het Darkhold leest aan het einde van de televisieserie, verwachten we eigenlijk iets heel duisters van haar.

Glamour sprak met de actrice en vroeg haar kort naar het Doctor Strange-vervolg. "Het wordt een gestoorde film," teasde de actrice. "Ze gaan echt helemaal voor het horrorgevoel."

Er wordt veel gespeculeerd over de film, zo zou Scott Derrickson van het project gestapt zijn omdat Marvel Studios zijn visie voor de eerste horrorfilm in de franchise niet zou omarmen. Maar met Sam Raimi aan het roer, moge wel duidelijk zijn dat de film dat genre betreedt.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NoahMeeuws

Avatar

Horrorgevoel is anders dan horrorfilm, maar ik kijk hier alsnog ontzettend naar uit!!!

Hylian_Knight

Avatar

Zeker, de Marvel-film waar ik momenteel het meest naar uit kijk Smiley face.

Mothercopper

Avatar

Het horror element voor ons is dat deze film eindigt dat alle helden vrouwen, zwart en lhbgt en what have you zijn geworden. Ben al gestopt met MCU films nadat ze de hulk totaal, maar dan ook totaal verkracht hebben

Ang3l

Avatar

@Mothercopper: Wie is ons? Spreek voor jezelf. En qua Wandavision: Speed en Wiccan zijn bi en gay, en altijd al geweest. Dus niks "worden". Educate. Not hate.

Master Of Films

Avatar

Mothercopper "deze film eindigt dat alle helden vrouwen, zwart en lhbgt en what have you zijn geworden."
Graag zelf. Smiley face Ik ben die blanke hetero mannen norm helemaal zat.

kokosnoot

Avatar

Ze is nou niet bepaalt een tough lady lol dus als zij zegt horror gevoel is het gewoon spannend hier en daar.

Lurking metafan

Avatar

Het is Marvel, dus het zal nooit full-on horror worden, maar meer thrill en suspense.

Maar Sam Raimi zit zelf meer in de horror comedie hoek (Evil Dead-reeks was horror, maar ook vaak grappig) dus dat komt wel goed.

Mothercopper

Avatar

Heerlijk om die reacties te lezen. Weet je meteen wie de ware racisten zijn. Denk je dat het mij een ruk interesseert wie een held speelt. Ben zelf Joods, dus krijg regelmatig shit over mij heen ... uit elke hoek van de samenleving.

Maarrrr ... een tandje minder om wit/blank te bashen mag hoor. Is een vervelende manier van overcompensatie en werkt juist polarisatie meer in de hand.

Jamal M

Avatar

You go woke, you go broke..

NieuwsFilm

meest populair