Fans Zack Snyder omcirkelen hoofdkantoor Warner Bros. met #RestoreTheSnyderVerse

Fans Zack Snyder omcirkelen hoofdkantoor Warner Bros. met #RestoreTheSnyderVerse

Met een vliegtuigje en bus vol reclame.

Fans van regisseur Zack Snyder hopen nog altijd dat hij zijn DC-filmuniversum verder uit mag bouwen. Hoewel Warner Bros. heeft laten weten dat niet te gaan doen, geven de fans niet op. Deze week voerden ze campagne bij het hoofdkantoor van de studio en daarvoor trokken zij alles uit de kast.

Gisteren vloog er namelijk een vliegtuigje rond bij het hoofdkantoor van Warner Bros. met daarop #RestoreTheSnyderVerse en ook hadden de fanatieke fans een busje ingehuurd waar dezelfde boodschap op te zien was.


Op dit moment heeft de studio echter geen plannen om het filmuniversum van Snyder voort te zetten. De eerdere #ReleaseTheSnyderCut-campagne heeft echter duidelijk laten zien dat Hollywood wel degelijk gevoelig is voor druk van buitenaf.

Commercieel interessant?
Het is ook de vraag in hoeverre de huidige visie van Snyder commercieel gezien geschikt is voor de bioscoop. De eerdere DC-films van Snyder presteerden immers niet al te best aan de bioscoopkassa's.

Toch is het mooi om te zien dat hij een trouwe groep fans heeft weten te vergaren, die ontzettend gepassioneerd zijn over de films. Wellicht wordt hun droom uiteindelijk alsnog werkelijkheid.

NieuwsFilm

meest populair