'Army of the Dead' van Netflix heeft ook nog eens robotzombies?

'Army of the Dead' van Netflix heeft ook nog eens robotzombies?

Zack Snyder komt echt met een knotsgekke release op Netflix.

Als zombies en ondode tijgers niet voldoende zijn, heeft Zack Snyder nog iets in petto voor je bij Army of the Dead. De film, die hij voor Netflix maakt, heeft ook nog eens zombierobots.

Army of the Dead wordt een vrij bijzondere film. Daarin volgen we Scott Ward en zijn groep experts die ingehuurd zijn door casinobaas Bly Tanaka, om een door zombies overspoeld quarantainegebied te betreden in een Las Vegas waar snel een kernbom op gaat. Het team heeft slechts 32 uur om maar liefst 200 miljoen dollar aan cash te stelen. Maar er speelt dus meer.

Robotzombies
"Ik had vanaf het begin het gevoel dat deze zombies een evolutie moesten belichamen, dat ze op weg waren naar iets anders. Dus niet stil stonden zoals de zombies die we gewend zijn," begon Snyder.

"Ik wilde dat er een gekke ambiguïteit zou zijn ten aanzien van hun oorsprong. Die verkennen we natuurlijk in de animatieserie. Maar zonder te veel weg te geven, als je goed kijkt, zie je dat er ook zombies zijn die duidelijk geen echte zombies zijn. Je ziet normale zombies en dan zie je wat robotzombies. Zijn die er om te monitoren, gemaakt door de regering? Is het technologie van een andere wereld? Wat is daar aan de hand?"

Dat gaan we snel zien, want op 21 mei is de film op Netflix te zien.

NieuwsFilm

meest populair