Algemeen

Marvel-fans voeren campagne om Tony Stark terug te brengen met een groot billboard in Los Angeles

Check hier de grote campagne die begonnen is!

door Jim Pedd om 13:07 in Algemeen
Het was onvermijdelijk: in Los Angeles staat nu een billboard met daarop de hashtag #BringBackTonyStarkToLife. Fans van het Marvel Cinematic Universe hebben klaarblijkelijk geld bij elkaar gelegd om Iron Man weer tot leven te laten wekken.

We kennen allemaal intussen wel het succes van de #ReleaseTheSnyderCut-beweging. En de verwachting dat het succes daarvan zou leiden tot andere bewegingen bij fans. Nou, dat is dus gebeurd.

Tony Stark
Natuurlijk had er eigenlijk Bring Tony Stark Back To Life moeten staan, maar even los daarvan is duidelijk dat fans heel graag willen dat Robert Downey Jr. terugkeert als de Avenger:De kans dat dit gebeurt is klein. In de eindstrijd van Avengers: Endgame was het immers Stark die z'n leven gas om Thanos en zijn gigantische leger te verslaan. Door het personage weer tot leven te wekken, wordt dat offer behoorlijk ondermijnd en teniet gedaan.

Overigens zijn er nog altijd geruchten dat Tony Stark te zien is in Black Widow. Wellicht zit het er dus een beetje in, maar dan niet zoals de fans hopen.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Nee, echt nee. Leuke rol, maar hij is uitgespeeld. Tijd voor iets anders. En altijd maar helden terugbrengen uit de dood haalt alle "spanning" er uit.

RobzZ01

Avatar

Vind het wel lollig dat die hashtag niet eens klopt.

Ik vind het top als fans gepassioneerd ergens voor strijden, maar bij deze zet ik m'n vraagtekens. We hebben hem in 10 films zien spelen. Zijn verhaal is verteld en hij heeft daardoor ook een perfect einde gekregen.

Waarom zou je dat willen ontdoen? Ja tuurlijk is Tony Stark cool maar het wordt tijd voor wat nieuws. Een cameo in de toekomst als onderdeel van een flashback zou leuk zijn maar daar vind ik het nu te vroeg voor.

EDIT: Als ik de reacties op die tweet zo lees is het grote deel van de Marvel fans het met me eens.

Master Of Films

Avatar

*zucht*
Zoals de anderen het al vermelden. Hij heeft een mooie arc gehad (see what I did there). Zijn dood is een mooie opoffering in de MCU.

Gregbelgie

Avatar

Die z’n leven gas? Lol

RoberPaulsen

Avatar

Wel goed om te horen dat sommige mensen echt een doel hebben in het leven. Fucking hell. De wereld gaat naar de klote maar gelukkig is er een billboard om Tony Straknterug te brengen.
Hoe treurig ben je als zoiets is dit belangrijk genoeg is om er een billboard voor te kopen

Artificialis

Avatar

Tony Stark (Iron Man) is dood. Als je hem wilt terugzien kun je Iron Man, Iron Man 2, The Avengers, Iron Man 3, Avengers: Age of Ultron, Captain America: Civil War, Spider-Man: Homecoming, Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame gaan kijken.

Het is jammer dat we geen interactie tussen Wolverine, Deadpool en Tony Stark gaan krijgen. Dat had ongetwijfeld briljante scènes opgeleverd. En bij alle nieuwe helden zullen we blijven afvragen hoe de interactie tussen hen en Iron Man zou zijn geweest. Maar NU AL oproepen tot zijn terugkeer slaat werkelijk nergens op.

Beyonder

Avatar

Van mij mag hij terug. Die arrogantie van hem is nodig. En in een film kan alles

NieuwsFilm

meest populair