Marvel-fans voeren campagne om Tony Stark terug te brengen met een groot billboard in Los Angeles

Check hier de grote campagne die begonnen is!

Het was onvermijdelijk: in Los Angeles staat nu een billboard met daarop de hashtag #BringBackTonyStarkToLife. Fans van het Marvel Cinematic Universe hebben klaarblijkelijk geld bij elkaar gelegd om Iron Man weer tot leven te laten wekken.

We kennen allemaal intussen wel het succes van de #ReleaseTheSnyderCut-beweging. En de verwachting dat het succes daarvan zou leiden tot andere bewegingen bij fans. Nou, dat is dus gebeurd.

Tony Stark
Natuurlijk had er eigenlijk Bring Tony Stark Back To Life moeten staan, maar even los daarvan is duidelijk dat fans heel graag willen dat Robert Downey Jr. terugkeert als de Avenger:



De kans dat dit gebeurt is klein. In de eindstrijd van Avengers: Endgame was het immers Stark die z'n leven gas om Thanos en zijn gigantische leger te verslaan. Door het personage weer tot leven te wekken, wordt dat offer behoorlijk ondermijnd en teniet gedaan.

Overigens zijn er nog altijd geruchten dat Tony Stark te zien is in Black Widow. Wellicht zit het er dus een beetje in, maar dan niet zoals de fans hopen.

NieuwsFilm

meest populair