Dit kunnen de 'Mortal Kombat'-vervolgen met zich meebrengen

Dit kunnen de 'Mortal Kombat'-vervolgen met zich meebrengen

Eventuele vervolgfilms draaien mogelijk om de Shoalin Monks.

Nog even en dan is Mortal Kombat te zien. In de film scheuren heel wat personages elkaar in stukken en die bloederigheid lijkt wel te gaan scoren bij het bredere publiek.

Schrijver Greg Russo sprak met de site We Got This Covered en vertelde wat we kunnen verwachten van het vervolg. Volgens hem komen er onder meer Shaolin-monniken naar de eventuele tweede film.

Tweede film
"Ik hou van die hele realiteit en dat hele verhaal. Als je fan bent, ken je het maar al te goed. Maar tegelijk is dit een film waarin we mensen moeten vertellen wat Outworld en Earthrealm zijn. En je wil bijna een dozijn personages introduceren, dus je komt bij een punt waarop je niet meer alles kan laten zien," begon Russo.

Daarom werden bepaalde dingen uit de film gelaten. "Als ik probeerde er alles maar in te proppen, zou dat slecht zijn en personages geen dienst bewijzen. Ik zou liever een personage bewaren voor een later vervolg, dan het geen recht te doen."

Hij weet dan ook nu al wat hij wil verkennen in een eventueel vervolg: "Ik zou graag dieper willen kijken naar de Shaolin Monks, maar ook naar de Special Forces. Er zijn personages die we hiermee opzetten, die we teasen en zonder spoilers te verklappen, wel zaken waar we plannen mee hebben."

NieuwsFilm

meest populair