Nieuwe beelden Disney's 'Cruella' met schurk Emma Stone

Nieuwe beelden Disney's 'Cruella' met schurk Emma Stone

Emma Stone is een nieuwe Disney-schurk.

Er zitten weer grote namen in het volgende soort van live action sprookje Cruella. Het is namelijk Emma Stone (La La Land) die invulling geeft aan het personage Estella "Cruella" de Vil. Emma Thompson is de Baroness.

Hieronder zie je nieuwe beelden uit de film van I, Tonya en Fright Night-regisseur Craig Gillespie, waarin ook rollen zijn weggelegd voor namen als Mark Strong als Boris, Paul Walter Hauser als Horace en Kirby Howell-Baptiste als Anita.

Special Look Disney's Cruella
De toon van de film is een stuk grauwer dan menig ander "Disney-sprookje" en de dalmatiërs zijn nou niet bepaald oververtegenwoordigd. Disney's Cruella is één van de films die dit jaar gelijk op Disney+ (met bijbetaling) als in de bioscopen verschijnt, en wel op 26 mei aanstaande.



In Cruella is Estella een tiener die droomt om een groot modeontwerpster te worden. Maar het loopt allemaal anders. Ze komt na een reeks tegenslagen op straat te staan, samen met haar vrienden Horace en Jasper. Maar dan krijgt ze een nieuwe kans die anders lijkt uit te pakken dan waarop ze eerder hoopte.

NieuwsFilm

meest populair