Gruwelijke 'Saw-franchise barst straks uit zijn voegen

Gruwelijke 'Saw-franchise barst straks uit zijn voegen

Met niet alleen een spin-off film, maar ook een serie!

Als je gedacht had dat het wel gedaan zou zijn met de Saw-franchise, dan bewijst dit jaar dat niets minder waar is. Binnenkort kunnen we de spin-off Spiral verwachten. En nu blijkt dat er nog meer Saw in de maak is.

De franchise bracht ons sinds 2004 maar liefst negen films, en nog een spin-off waarin Chris Rock de hoofdrol speelt. Hoewel critici de franchise vaak liever links laten liggen, geldt dat voor horrorfans zeker niet.

Nieuwe televisieserie
Vandaag meldt Deadline dat Lionsgate Television werkt aan een Saw-serie. Dat bleek tijdens een interview met Kevin Beggs, de baas van de studio:

"We verkennen alles wat we kunnen als het op televisie aankomt. En ja, een Saw-serie hoort zeker tot de gesprekken die we voeren," aldus Breggs.

Lionsgate kijkt dus naar de mogelijkheid van een serie in de Saw-franchise, waarmee die meer leeft dan ooit. We krijgen nu al de spin-off Spiral waarin een copycat moordenaar actief lijkt, iemand die corrupte politieagenten in gevaarlijke en dodelijke mensenvallen plaatst, zoals Jigsaw ook deed.

De vraag is natuurlijk welke kant de serie op zou gaan: krijgen we meer gore gruwelijkheden, of iets meer morele boodschappen?

NieuwsFilm

meest populair