James Cameron in tranen door de druk rond 'Avatar 2'

James Cameron in tranen door de druk rond 'Avatar 2'

Hij doet er alles aan om de fans tevreden te stellen.

Zou Avatar 2 wel een succes worden? Het eerste deel Avatar is sinds kort weer de film met de hoogste opbrengst aan de wereldwijde bioscoopkassa's, maar deze stamt alweer uit 2009. Het volgende deel verschijnt pas eind 2022.

De druk op onder meer James Cameron zal groot zijn om na een kleine 15 jaar opnieuw een verrassende film af te leveren. "Ik huil, ik zit hier gewoon aan mijn bureau en huil de hele dag omdat het onmogelijk is," aldus de licht grappende Cameron tijdens The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Avatar naar een nieuw terrein
"Het is gewoon te veel druk, dude. We proberen gewoon trouw te zijn aan wat mensen leuk vinden aan de eerste film en het naar een geheel nieuw terrein brengen. Veel van de scènes zijn in de oceaan. Dus ik combineer dingen waar ik van hou."

Avatar 2 staat gepland voor 16 december 2022 en er zijn dit keer rollen voor Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang, Giovanni Ribisi, Kate Winslet, Cliff Curtis, Edie Falco, Michelle Yeoh, Vin Diesel en CJ Jones. In 2024, 2026 en 2028 moeten verdere vervolgfilms verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair