Geschrapte acteur over 'Zack Snyder's Justice League'

Geschrapte acteur over 'Zack Snyder's Justice League'

Wayne T. Carr over de rol die hij zou hebben.

Acteur Wayne T. Carr zou eigenlijk te zien zijn in Zack Snyder's Justice League. Maar dat feest ging niet door, al zou hij eigenlijk de rol van John Stewart (jawel, die Green Lantern) spelen.

Nu Zack Snyder onthuld heeft dat hij Carr gecast had als de nieuwe John Stewart, mag de acteur er ook over vertellen. Hij wist vanaf het begin al dat zijn scène niet in de film zou zitten.

Wel opgenomen
"Zack zei: 'We nemen het op en zien wel wat de studio zegt'," begon de acteur tijdens de LightCast-podcast. "Het is eigenlijk wel gestoord, want we namen het op in wat ik maar de Driveway Studios noem. Hij belde mij nadat hij het aan iedereen had laten zien, ik geloof dat het de tweede keer was omdat ze het in delen gekeken hadden. En hij zei: 'Ze laten het mij niet doen'."

Dat kwam omdat John Stewart een rol heeft in een ander Green Lantern-project dat nu gemaakt wordt voor HBO Max.

"Toen ik de complete visie zag, maakte ik de reis net als iedereen mee. Tegen het einde realiseerde ik mij dat ik er geen deel van was. Wat mij wel echt raakte, was zodra de concept art en al dat soort zaken vrijgegeven werden, en fans zoveel liefde voor het project lieten zien. Ik zat niet eens in de film en toch kreeg ik steunbetuigingen van mensen."

NieuwsFilm

meest populair