'Avengers: Endgame' is twee jaar oud: Check hier een verwijderde scène en nieuwe beelden van achter de schermen

'Avengers: Endgame' is twee jaar oud: Check hier een verwijderde scène en nieuwe beelden van achter de schermen

Tony Stark is in beeld met een oudere versie van zijn dochter.

Vandaag is het de tweede verjaardag van Avengers: Endgame. Om dat te vieren delen regisseurs Anthony en Joe Russo nieuwe, niet eerder getoonde, foto's van achter de schermen.

Precies twee jaar geleden kwam Avengers: Endgame uit in de bioscoop, om een epische en emotionele conclusie te breien aan de Infinity Saga. Om dat moment te vieren, delen de regisseurs een hele rits foto's op hun Twitter-account:



Ook gaaf is de scène die acteur Robert Downey Jr. vervolgens deelde. De verwijderde scène is precies die waarvoor actrice Katherine Langford gecast was, namelijk eentje waarin zij een oudere versie van Morgan Stark speelt.

Het idee was dat Tony op het moment dat hij de Infinity Gauntlet gebruikt, net als Thanos terecht komt in een soort tussenwereld, waar hij een oudere versie van zijn dochter tegenkomt. Hieronder zie je de scène:



Enige tijd was Avengers: Endgame de best verdienende film aan de wereldwijde box office ooit, tot Avatar opnieuw uitgebracht werd in China. Nu staat die film weer bovenaan het lijstje.

NieuwsFilm

meest populair