Fan van keiharde actie? Check dan deze films op Netflix

Fan van keiharde actie? Check dan deze films op Netflix

Check hier vijf tips voor fans van knalharde actiefilms op Netflix.

Als je houdt van films met keiharde actie, dan zit je helemaal goed bij Netflix. Vandaag zetten we vijf films op een rij die Netflix in zijn aanbod heeft, vol gave actie.

6 Underground (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Bay | Cast: Ryan Reynolds, Adria Arjona, Mélanie Laurent, Ben Hardy
De film draait om zes miljardairs die, om redenen die we nog niet kennen, besluiten hun dood in scène te zetten. Ze vormen daarna een eliteteam van helden die het opnemen tegen kwaadwillenden. Reynolds zou een van de rijke mannen spelen die besluit de gewapende strijd met criminelen aan te gaan.

Mad Max: Fury Road (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: George Miller | Cast: Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, Hugh Keays-Byrne
Opgejaagd door zijn turbulente verleden, gelooft Mad Max dat de beste manier om te overleven, in eenzaamheid ligt. Toch voegt hij zich bij een groep, die door de Wasteland vluchten in een War Rig, bestuurd door een elitaire Imperator, Furiosa. Ze ontsnappen van een citadel, getiranniseerd door Immortan Joe, van wie iets onvervangbaars gestolen is. Woedend, stuurt de krijgshuur al zijn bendes op hen af en achtervolgt hij hen in een Road War.

Bloodshot (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dave Wilson | Cast: Eiza González, Sam Heughan, Vin Diesel, Talulah Riley
Bloodshot draait om Angelo Mortalli, een soldaat die komt te overlijden. Hij wordt door het besloten beveiligingsbedrijf Project Rising Spirit met nanotechnologie tot leven gewekt met geheugenverlies. De transfusie maakt van hem een moordmachine die niet te stuiten is, uitgerust met verbeterde vermogens, zoals genezing, lichaamskracht, snelheid en verdraagzaamheid. De miljarden nanobots in zijn bloedbanen zorgen ervoor dat hij ook technologie kan beïnvloeden. Bloodshot trekt er vervolgens op uit om te achterhalen wie hem dit aangedaan heeft, zodat hij wraak kan nemen.

Extraction (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Hargrave | Cast: Chris Hemsworth, David Harbour, Golshifteh Farahani, Derek Luke
Een Indiaas jongetje, en zoon van een internationale crimineel die vastzit, wordt ontvoerd in de hoofdstad van Bangladesh en vastgehouden in één van de meest ondoordringbare steden van de wereld. Een bedreven huurmoordenaar, Tyler Rake genaamd, wordt vervolgens ingehuurd om het jongetje te bevrijden en terug te brengen naar zijn familie. Tijdens zijn reddingsmissie is Tyler ook op zoek naar verlossing.

Olympus Has Fallen (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Antoine Fuqua | Cast: Gerard Butler, Aaron Eckhart, Finley Jacobsen, Dylan McDermott
Het Witte Huis (codenaam: Olympus) wordt door een terroristische groepering bezet, en de President (Aaron Eckhart) ontvoerd. Voormalig Secret Service agent Mike Banning (Gerard Butler) verkeert toevallig ook in het gebouw. En terwijl zich buiten het Witte Huis zich de veiligheidsdiensten verzamelen, is het aan Banning om ervoor te zorgen dat de President gered kan worden. Tegelijkertijd moet hij de veiligheidsdiensten up-to-date houden van de situatie in Olympus, en een grotere ramp af zien te wenden.

NieuwsFilm

meest populair