Trailer oorlogsfilm 'The Tomorrow War' met Chris Pratt!

Trailer oorlogsfilm 'The Tomorrow War' met Chris Pratt!

In juli verschijnt deze scifi-oorlogsfilm op Amazon Prime Video.

Hollywood-ster Chris Pratt zagen we de afgelopen jaren vooral in het Marvel Cinematic Universe en de Jurassic World-films. Naast deze grote franchises hoorden we hem ook in The LEGO Movie en Onward en had hij rollen in films als Passengers en The Magnificent Seven.

Binnenkort zien we Pratt in de sciencefictionoorlogsfilm The Tomorrow War, de nieuwe film van Chris McKay (The LEGO Batman Movie). De film verschijnt overigens niet in de bioscopen en wel op Amazon Prime Video. Check de eerste beelden hieronder voor De Oorlog van Morgen!



The Tomorrow War: 2 juli op Amazon
De synopsis: De mensheid heeft een buitenaardse invasie verloren. Om terug te vechten ontwikkelen wetenschappers een manier om soldaten uit het verleden op te roepen om de oorlog opnieuw te voeren. Het lot van een futuristische oorlog berust op het vermogen van één man om de geesten uit zijn verleden te confronteren.

Amazon Studios betaalde voor de distributierechten naar verluidt zo'n $200 miljoen aan Paramount Pictures en op dit moment staat de film gepland voor 2 juli 2021.

NieuwsFilm

meest populair