Celebrity

Salma Hayek knuffelt en danst met Anthony Hopkins in nieuwe Insta-video

Een viraal moment.

door FilmTotaal om 16:25 in Celebrity
Anthony Hopkins won zondag een Oscar voor zijn subliem neergezette rol als dementerende man in The Father. Deze overwinning blijkt hij te hebben gevierd met niemand minder dan Salma Hayek, met wie hij goed bevriend is. Dat blijkt uit een video die Hayek op Instagram heeft gedeeld.

In de feestelijke video is te zien hoe Anthony Hopkins en Salma Hayek samen dansen en knuffelen om de Oscarwinst van de Britse acteerveteraan te vieren. Dat doen ze op het nummer Dance Me to the End of Love van Leonard Cohen.

"Feestvieren met de koning Anthony Hopkins na zijn tweede Oscarwinst voor zijn ongekende spel in The Father", schrijft Hayek bij het leuke filmpje.

Hopkins is al jaren goed bevriend met Hayek. Zo was Hayek onder meer aanwezig bij de uitreiking van Hopkins Hollywood Walk of Fame-ster in 2003.


In de reacties schrijft Hopkins: "Dank je wel mijn koningin voor alle liefde en vreugde. Een memorabele, schitterende dag".

Hopkins won eerder een Oscar voor zijn vertolking van de kannibalistische psychopaat Hannibal Lector in The Silence of the Lambs.

Voor de nieuwsgierigen: Hopkins heeft inmiddels beide coronavaccinaties ontvangen.

NieuwsFilm

meest populair