Eerste beelden uit 'Demonic' van 'District 9'-regisseur Neill Blomkamp

De regisseur kiest nu zijn eigen weg.

Bram de Groot 29 april 2021 14:52 in Algemeen
Enkele jaren was de naam van filmmaker Neill Blomkamp verbonden aan een nieuwe Alien-film, maar die droom moest de Zuid-Afrikaan aan de kant zetten. Na een hele reeks korte films komt hij nu met een nieuwe speelfilm.

En dit wordt de bovennatuurlijke thriller Demonic die hij recent in het geheim heeft opgenomen met medewerking van namen als Nathalie Boltt, Chris William Martin, Carly Pope, Michael J Rogers en Andrea Agur.

Eerste foto's uit Demonic
Via Entertainment Weekly krijgen we nu de eerste foto's uit de film die duidelijk anders wordt dan zijn eerdere successen District 9, Elysium en Chappie, die Blomkamp tussen 2009 en 2015 opleverde. In augustus moet Demonic gaan verschijnen.
Demonic gaat over een jonge vrouw die angstaanjagende demonen loslaat wanneer bovennatuurlijke krachten aan het licht komen die aan de basis liggen van een decennia oude kloof tussen een moeder en dochter. Hieronder een 8MM-video van achter de schermen.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

milo007

Avatar

Kheb altijd van zen films genoten, zeker Chappie en District 9. Kben benieuwd.

Gigan72

Avatar

District 9 en Elysium zijn prima films
Chappie vind ik echt niets maar dat komt vooral door die 2 van Die Antwoord die 2 verpesten heel de film met hun acteer werk echt slechte keuze om die 2 de hoofdrol te geven

Fred jr

Avatar

Voor elk wat wils, degelijke films behalve district 9 voor mij dan ????

NieuwsFilm

meest populair